AXN Magyarország Kft

A SPT Networks közép-európai portfóliójába olyan népszerű márkák tartoznak, mint az AXN, az AXN Black, az AXN White, az AXN Spin, a VIASAT3 és a VIASAT6. A médiavállalat a régióban három non-lineáris szolgáltatással is jelen van a piacon: ezek az AXN Now, az AXN Player és a Viasat Play. A portfólióban összesen 14 helyi igényekre szabott csatorna kapott helyet 11 országban (Magyarország, Lengyelország, Csehország, Szlovákia, Románia, Bulgária, Szerbia, Horvátország, Szlovénia, Macedónia és Bosznia-Hercegovina).

 

1062. Budapest, Teréz krt. 55-57.
Csatornák: 
Viasat3
Az általános szórakoztató csatorna fő célcsoportjába a 18-39 éves nők tartoznak. A népszerű mozifilmek és országos sorozatpremierek (például: Shannara – A jövő krónikája, Flash – A Villám, Két pasi – meg egy kicsi), valamint gasztro tematikájú műsorok (Amerikai mesterszakács, Sütimester) mellett a csatorna számos saját gyártással – így az Éden Hotel első két évadával, az Észbontókkal, a Négy esküvővel, valamint a 2016-os évben az Ádám keresi Évát című meztelen társkereső realityvel szórakoztatta a nézőket.
Viasat6
A VIASAT6 a VIASAT3 testvércsatornája, műsoraival elsősorban a fiatal férfiakat célozza meg. Akciódús, izgalmas, provokatív és nem utolsó sorban humoros tartalmat kínál a nézőinek. A mára kultikusnak számító sci-fi sorozatok (Csillagkapu, Star Trek Voyager és Next Generation) mellett a csatorna ad otthont olyan világhírű szériáknak, mint a Dexter, az Éghasadás, a Bates Motel vagy éppen a Vikingek című történelmi sorozat. 2016-tól a VIASAT6-on látható a saját gyártásban készülő Totalcar című autós magazin is.
AXN
Az AXN tavaszi megújulását követően a csatornát már nem egy adott műfaj határozza meg, hanem a magatartása, amit az intenzitás, az érzelmek és az izgalom jellemez. A legjobb amerikai krimi és akciósorozatok mellett rengeteg, a Sony Pictures által gyártott tartalom is látható az AXN-en. A csatorna legkedveltebb tartalmai közé tartoznak a Gyilkos elmék, a Felejthetetlen és a Mindörökké c. sorozatok. Az AXN különösen népszerű a 30-49 éves női nézők körében.
AXN White
Az AXN White inspiráló, erős karaktereket bemutató amerikai és európai sorozatokat, valamint filmeket vetít. A csatorna programkínálatában olyan sikersorozatok is megtalálhatóak, mint az Outlander – Az idegen, Az uralkodónő vagy a Gyilkos számok.
AXN Black
Az AXN Black kiemelt műsorkínálata filmsorozatok, reality és doku-reality műfajokba sorolható szériák kombinációjából áll, melyek történeteiben a hősök, valamint a hősies cselekedetek dominálnak. A csatornán nagy sikerrel futnak olyan sorozatok, mint az Alkonyattól pirkadatig, a Teen Wolf – Farkasbőrben vagy a GT Academy.
Viasat Explore
A Sony Pictures Television Networks CE által képviselt Viasat Explore egy innovatív dokumentumcsatorna, mely napi 19 órán keresztül teljesen reklámmentes műsoridejében olyan változatos, évről évre megújuló műsorokat sugároz nézőinek, melyek leginkább a tudomány, sport, autók, kalandtúrák, bűnügyi esetek, és – olykor – sokkoló dokumentumfilmek világába meríti a nézőit.
Viasat History
A Sony Pictures Television Networks CE által képviselt Viasat History Európa több, mint húsz országában szórakoztatja előfizetők millióit 24 órás, exkluzív tartalommal teli és teljesen reklámmentes műsoraival. A nézők így folyamatosan élvezhetik a kifejezetten európai és magyar vonatkozású történelmi eseményeket feldolgozó dokumentumfilmeket. Fő célcsoportja a 25 év feletti nők és férfiak, akik érdeklődnek a történelem rég elfeledett rejtélyei iránt.
Viasat Nature
A Sony Pictures Television Networks CE által képviselt Viasat Nature 24 órás, reklámmentes, teljes egészében szinkronizált, prémium kategóriás szórakoztató csatorna, mely különleges látványvilágú díjnyertes dokumentumfilmek széles választékával várja a nézőket, olyan műsorvezetőkkel, mint David Attenborough, Nigel Marven és Ben Fogle.