ORIGO Zrt

Az Origo-NWM csoport Magyarország meghatározó interaktív és multiplatform tartalomszolgáltatója a látogatottság és a hirdetési bevételek tekintetében egyaránt. Piacvezető portfóliójába tartozik a többi között az Origo.hu és vs.hu hírportálok, a life.hu női portál, a köpönyeg.hu időjárás portál, a welovebudapest.hu és a welovebalaton.hu városi és regionális kalauzok, a [freemail] levelezőrendszer, az OK.hu kereső , a Videa videomegosztó, valamint a LifeNetwork és az OzoneNetwork tematikus televíziócsatornák.

1073 Budapest, Montevideo utca 9.
Csatornák: 
OzoneNetwork
Az OzoneNetwork Magyarország első zöld tévécsatornája. Segít megismernünk a világot, a globális folyamatokat és azok lokális hatásait. Megmutatja a Föld legszebb tájait, elmagyarázza a katasztrófák okát, felhívja a figyelmet a környezet- és klímavédelem fontosságára. Műsoraival kérdéseket tesz fel és válaszokat ad a nézőknek. Valódi értékeket mutat be az egész család számára szórakoztató és látványos formában.
LifeNetwork
A LifeNetwork hazánk első számú életmódcsatornája. Hétköznapi, de mégis fontos kérdésekre fókuszál, kiemelten foglalkozik az egészséges életmód és a család témakörével, különleges és megindító emberi történetekkel, kapcsolatokkal. Műsoraival szórakoztat, praktikus tippeket ad és segít eligazodni az emberi, kiváltképp a női lét útvesztőiben.