HBO Holding Zrt.

Az HBO 1991 óta Magyarország vezető sorozat- és filmcsatornája, amely a nap 24 órájában reklám- és megszakításmentesen sugározza a legjobb saját gyártású sorozatokat és a legnagyobb hollywoodi mozisikereket. Az HBO számára kiemelt fontosságú, hogy előfizetőinek a legmagasabb, prémium minőségű programválasztékot nyújtsa, legyen szó bevállalós témájú sorozatokról, a legjobb mozifilmekről vagy a család minden tagja számára élményt nyújtó tartalmakról.
Az HBO az amerikai premierrel egy időben mutatja be a saját gyártású sikersorozatainak legújabb epizódjait (pl. Trónok Harca, Csajok, Bakelit, A hátrahagyottak, Nagypályások, stb.). Az amerikai sorozatokkal megegyező színvonalon készülnek a magyar HBO saját gyártású sorozatai, pl. az Aranyélet és a Terápia. A mozik után az HBO az első TV-csatorna, ahol bemutatják a hollywoodi és a magyar filmtermés legjavát. A kínálatot tovább színesítik a dokumentumfilmek, könnyűzenei koncertek, valamint a különböző színvonalas és nagyszabású gálaműsorok (Európai Filmdíj-átadás, BAFTA-díjátadás, Golden Glone- és Emmy-díjátadó).
Jelenleg az HBO csomagban megtalálható az HBO, az HBO2, az HBO3, továbbá a Cinemax és Cinemax 2 csatorna, illetve az HBO online videótára, a magyar fejlesztésű HBO GO is, több mint 800 mozifilm, 102 sorozat és 220 dokumentumfilm széles kínálatával. Minden műsor elérhető magyar szinkronnal és/vagy magyar felirattal is, továbbá az on-demand felületeken (HBO GO, HBO OD) eredeti nyelv választása is lehetséges.

1026 Budapest, Riadó utca 5.
Csatornák: 
HBO
Kínálatában díjnyertes, saját gyártású amerikai, magyar sorozatok és dokumentumfilmek premierjeit ugyanúgy megtalálhatóak, mint a legfrissebb hollywoodi kasszasikerek tévés bemutatói és koncertek. A csatorna a nap 24 órájában elérhető, így a legnépszerűbb HBO sorozatokat az amerikai premierrel egy időben mutatja be.
HBO2
Családközpontú műsorok széles választékával jelentkezik a nap 24 órájában. A csatorna új és klasszikus mozifilmek és televíziós sorozatok hatalmas kínálatával bír: napközben vígjátékokat, családi- és gyermekfilmeket, az esti és éjszakai órákban pedig drámákat, thrillereket, akció- és horrorfilmeket is kínál a nézőknek. Igazi televíziós élmény az egész család számára.
HBO3
Az HBO legjobb saját gyártású tartalmait kínálja napi 24 órában. A legújabb amerikai és magyar sorozatokat és filmeket hozza el otthonába. Újra képernyőre kerülnek a nemzetközi díjnyertes sorozatok korábbi évadai és a régi nagy klasszikus sorozatok évadai, akár maraton formájában. A legkiválóbb HBO-s tartalmak egy helyen.
Cinemax
A CINEMAX a filmes műfajok legjavát mutatja be. A prémium csatorna hollywoodi filmeket, izgalmas és gyors tempójú drámákat és vígjátékokat, valamint a Cinemax saját gyártású sorozatait és a legfrissebb amerikai sorozatokat hozza el. A nap 24 órájában, a hét minden napján.
Cinemax2
A CINEMAX2 a művészfilmek rajongóinak hozza el a legjobb minőségű kínálatot. A csatorna európai és nemzetközi független filmek széles választékát mutatja be, a nap 24 órájában, a hét minden napján. Díjnyertes alkotások, fesztivál-kedvencek, kultsorozatok kerülnek képernyőre, a világ minden tájáról.
HBO GO
Az HBO GO online videótárban korlátlanul válogathat több száz sikerfilm és sorozat közül: Ön dönt, mikor mit néz meg. Mindezt extra díj nélkül, hiszen az HBO GO szolgáltatás része az Ön HBO előfizetésének. A legnagyobb, legújabb sikerfilmek és HBO-sorozatok megtekinthetők okosTV-n, PC-n, tableten és okostelefonon – akár útközben is. Az HBO GO több mint 2500 órányi műsort kínál: az újdonságok mellett elérhető az ismert, klasszikus HBO sorozatok összes évada, több, mint 102 sorozat közel 208 évada. A lejátszás bármikor megállítható, újraindítható vagy tekerhető. A kínálat magyarul és eredeti nyelven is megtekinthetőek.
HBO HD
AZ HBO főcsatorna műsora Full HD minőségben (1920x1080) és Dolby Digital hangzással (5.1). Nagyobb felbontású, részletgazdagabb, szélesvásznú televíziózást tesz lehetővé.
HBO OnDemand
Az HBO TV-én keresztül elérhető házi videótár szolgáltatása, mely elérhető a nap 24 órájában. Bármikor elindíthatja bármelyik sikerfilmet vagy az HBO csúcssorozatainak bármelyik epizódját. Folyamatosan frissülő, havi 120 műsor nyújt minőségi szórakozást, extra díj nélkül elérhető. A lejátszás megállítható, újraindítható vagy tekerhető.