SONY Pictures Television Central Europe Kft

A SPT Networks közép-európai portfóliójába olyan népszerű márkák tartoznak, mint az AXN, a Sony Movie Channel, a Sony Max, az AXN Spin, a VIASAT3 és a VIASAT6. A médiavállalat a régióban három non-lineáris szolgáltatással is jelen van a piacon: ezek az AXN Now, az AXN Player és a Viasat Play. A portfólióban összesen 14 helyi igényekre szabott csatorna kapott helyet 11 országban (Magyarország, Lengyelország, Csehország, Szlovákia, Románia, Bulgária, Szerbia, Horvátország, Szlovénia, Macedónia és Bosznia-Hercegovina).

 

1133 Budapest, Váci út 76.
Csatornák: 
Viasat3
A VIASAT3 az ország egyik legnagyobb csatornája, amely merész, egyedi tartalmaival harmadik alternatívát kínál a nézőknek. A csatorna 2017-ben is szórakoztató műsorok, népszerű filmek és országos sorozatpremierek otthona. A csatorna idén tavasszal mutatta be többek között a Balin forgatott Exek az édenben című egzotikus társkereső reality-t, ősszel pedig a legújabb saját gyártású produkció, a Feleségek luxuskivitelben révén végre Budapesten is bepillantást nyerhetünk a fényűző luxusban élő magyar hölgyek kicsit sem mindennapi életébe. Emellett a közeljövőben a számos országban bemutatott, nagysikerű The Great British Bake Off formátum hazai verziója, az Ide Süss! - Az ország nagy cukrászversenye is megérkezik a VIASAT3-ra. A hétköznapokon jelentkező műsorban az ország legjobb amatőr cukrászai küzdenek majd meg egymással. A versenyzők minden adásban új feladatokat és egyre bonyolultabb kihívásokat kapnak, hogy kreativitásukkal, tudásukkal és tehetségükkel bebizonyítsák, hogy ők a legjobbak. A zsűri által legjobbnak ítélt cukrász az évad végén az elismerés mellett értékes fődíjjal is gazdagodik. Szintén ősszel debütál a csatornán a Marvel’s Inhumans, melynek első epizódját IMAX moziban, teljes első évadát pedig szinte a világpremierrel egy időben a VIASAT3-on lehet majd megnézni.
Viasat6
A VIASAT6 a magyarországi televíziós piac azon kevés csatornáinak egyike, amely műsoraival kimondottan a férfi célközönséget szólítja meg, és kortól függetlenül stabil nézői bázissal rendelkezik. A csatorna ad otthont Magyarország legismertebb és legnépszerűbb technikai autós magazinjának, a Totalcarnak, amely szeptember 7-től immár a negyedik évaddal jelentkezik a VIASAT6-on. Aznap ugyancsak bemutatkozik a csatorna másik népszerű autós magazinja, a Top Gear, amely szintén újabb évaddal örvendezteti meg az autók szerelmeseit csütörtök esténként. Szeptember elején új évadokkal, Magyarországon még nem látott epizódokkal érkezik Az utolsó remény, a Bates Motel, és a képregényrajongók nagy kedvence, A holnap legendái is.
AXN
Az AXN a legizgalmasabb amerikai és nemzetközi krimi és akciósorozatait hozza el a nézőknek, a nap 24 órájában. A csatorna különösen népszerű a 30-49 éves női célcsoport körében. A prémium vásárolt tartalmak mellett, számos exkluzív Sony saját gyártású program kerül képernyőre, mint a nagysikerű Hannibal, illetve a Crossing Lines – Határtalanul. Idén ősszel, a világpremierrel egy időben érkezik a csatornára a szintén Sony saját gyártású, Elfeledve című szerializált thriller, Stana Katic (Castle) főszereplésével. Szeptemberben olyan országos tévépremierek érkeznek a csatornára, mint a Quantico második évada, az NCIS: New Orleans harmadik szezonja, A nagy fogás második évada és a Feketelista spin-offja. A csatorna legkedveltebb tartalmai közé tartoznak a Gyilkos elmék, valamint az NCIS sorozatok.
Sony Max
A Sony Pictures Television Networks a világ számos országában működtet kategóriájukban vezető csatorna-márkákat. Régiónkban elsőként Magyarországon debütálnak a Sony tévécsatornák, amelyeket a világ egyik legnagyobb szórakoztató márkája és egyben tartalomgyártója hoz el a hazai nézőknek. A Sony Max a fiatalos női közönséget szólítja meg, különleges reality blokkok, gasztroműsorok, csajos sitcom-ok és romantikus vígjátékok teszik ellenállhatatlanná kínálatát. Sőt, külön, dedikált saját gyártású műsort is kap majd a csatorna egyéb exkluzív tartalmai mellett. A Sony Max-on minden megtalálható lesz, ami a fiatal női nézők számára nyújt garantált szórakozást.
Sony Movie Channel
A Sony Pictures Television Networks a világ számos országában működtet kategóriájukban vezető csatorna-márkákat. Régiónkban elsőként Magyarországon debütálnak a Sony tévécsatornák, amelyeket a világ egyik legnagyobb szórakoztató márkája és egyben tartalomgyártója hoz el a hazai nézőknek. A Sony Movie Channel a modern remekműveken, a legújabb klasszikusokon, illetve kultikus történeteken keresztül hozza el az igazi moziélményt nézőinek, kiegészítve ezt a népszerű filmek minőségi sorozat feldolgozásaival. A világ egyik legnagyobb mozigyártójának tévécsatornája kicsit férfiasabb tartalmakat kínál, gondosan összeválogatott különleges tematikák mentén, hogy a különböző stílusok rajongói is megtalálják kedvenceiket. A Sony Movie Channel a legjobb barát, akivel még egy péntek este is megéri inkább otthon maradni filmezni.