SONY Pictures Television Central Europe Kft

A SPT Networks közép-európai portfólióját az AXN, AXN Black, AXN White, AXN Spin, Sony Movie Channel, Sony Max, valamint a VIASAT3 és VIASAT6 csatornamárkák alkotják. A regionális médiavállalat összesen 16 helyi igényekre szabott feed-en keresztül nyújt szórakoztató tartalmakat a nap 24 órájában, 15 országban (Magyarország, Lengyelország, Románia, Moldova, Csehország, Szlovákia, Bulgária, Szerbia, Horvátország, Szlovénia, Macedónia, Albánia, Koszovó, Montenegro és Bosznia-Hercegovina). Az SPT Networks CE több non-lineáris szolgáltatással is jelen van a piacon: ezek az AXN Now, az AXN Player, a Viasat Play és a Sony Networks applikáció.

1133 Budapest, Váci út 76.
Csatornák: 
Viasat3
A VIASAT3 az ország egyik legnagyobb általános szórakoztató csatornája, amely merész, egyedi tartalmaival kínál minőségi és könnyed szórakoztatást, harmadik alternatívát a nézőknek. A csatorna emblematikus és trendformáló saját gyártású műsorok, népszerű filmek és országos sorozatpremierek otthona. A VIASAT3 nevéhez olyan közkedvelt hazai gyártású műsorok köthetőek, mint a Feleségek Luxuskivitelben, az Ide süss! és az Észbontók
Viasat6
A VIASAT6 a magyarországi televíziós piac azon kevés csatornáinak egyike, amely műsoraival kimondottan a férfi célközönséget szólítja meg, és kortól függetlenül stabil nézői bázissal rendelkezik. Egyedi hangvételű saját gyártású tartalmakat, akció, sci-fi, anime és vígjáték sorozatokat és filmeket kínálva, számos újdonsággal és megunhatatlan közönségkedvenccel várja a nézőket a nap 24 órájában.
AXN
Az AXN a legizgalmasabb amerikai és nemzetközi dráma, krimi és akciósorozatait hozza el a nézőknek, a nap 24 órájában. A csatorna különösen népszerű a 30-49 éves női célcsoport körében, legkedveltebb tartalmai közé tartoznak a Gyilkos elmék, valamint az NCIS sorozatok. A prémium vásárolt tartalmak mellett, számos exkluzív Sony saját gyártású program kerül elsőként itt a képernyőre, mint a Los Angeles legjobbjai, a Carter és az Elfeledve.
Sony Max
A Sony Pictures Television Networks a világ számos országában működtet kategóriájukban vezető csatorna-márkákat. Régiónkban elsőként Magyarországra érkeztek meg a Sony tévécsatornák, amelyeket a világ egyik legnagyobb szórakoztató márkája és egyben tartalomgyártója hoz el a hazai nézőknek. A Sony Max a fiatalos női közönséget szólítja meg, különleges reality blokkok, gasztroműsorok, csajos sitcom-ok és romantikus vígjátékok teszik ellenállhatatlanná kínálatát. A Sony Max-on minden megtalálható, ami a fiatal női nézők számára nyújt garantált szórakozást.
Sony Movie Channel
A Sony Pictures Television Networks a világ számos országában működtet kategóriájukban vezető csatorna-márkákat. Régiónkban elsőként Magyarországra érkeztek meg a Sony tévécsatornák, amelyeket a világ egyik legnagyobb szórakoztató márkája és egyben tartalomgyártója hoz el a hazai nézőknek. A Sony Movie Channel a modern remekműveken, a legújabb klasszikusokon, illetve kultikus történeteken keresztül hozza el az igazi moziélményt nézőinek. A világ egyik legnagyobb mozigyártójának tévécsatornája kicsit férfiasabb tartalmakat kínál, gondosan összeválogatott különleges tematikák mentén, hogy a különböző stílusok rajongói is megtalálják kedvenceiket. A Sony Movie Channel a legjobb barát, akivel még egy péntek este is megéri inkább otthon maradni filmezni.