Tematic Média Group

A Tematic Media Group független médiacsoport, amely 2003 óta sikeresen működik a közép-európai régióban. A TMG három saját tv-csatornája van, amelyek közül  kettőnél (Fishing & Hunting, Sláger TV) többségében saját gyártású produkciókat élvezhetnek nézőink, és egy közismert és kedvelt rádiócsatornát, a Sláger Rádiót. A 3 TV csatornánk a régió 10 országában, több mint 20 millió háztartásban érhető el.
A TMG produkciós részlege több mint 1000 óra saját gyártású tartalmat készít évente, különböző műfajokban.
A TMG terjesztési csapata 49 tv-csatornát terjeszt a közép-európai országokban. A TMG tv-csatornáinak erőssége a lokális programkínálat, az elsősorban saját gyártású, vagy Közép-Európában készült produkciók.

1012 Budapest, Márvány utca 17. +36-1-881-6520
Csatornák: 
Fishing & Hunting csatorna
A “ The Fishing & Hunting Channel” a térség legnépszerűbb horgász-vadász csatornája. A “The Fishing & Hunting Channel” a nap 24 órájában sugároz horgász és vadász filmeket, sorozatokat, versenybeszámolókat és magazinokat. Legyen szó helyi, országos, regionális, vagy világszintű versenyekről, a “The Fishing & Hunting Channel” mindenhol jelen van és tudósít az aktuális eseményekről, ismeretterjesztő, oktató műsorokkal szélesíti a horgászok, vadászok tudásának tárházát, természetbarát műsoraival hívja fel a figyelmet környezetünk megóvásának fontosságára. A “The Fishing & Hunting Channel” műsora izgalmas, változatos és színvonalas, a csatorna könnyen megtalálja az utat minden horgász, vadász és természetkedvelő szívéhez. A “The Fishing & Hunting Channel” szerkesztősége kiemelt figyelmet fordít arra, hogy a csatorna műsorában nagy számban szerepeljenek helyi kötődésű anyagok, nem csak egzotikus távoli tájakon készült felvételek. A “The Fishing & Hunting Channel” garancia a minőségi szórakoztatásra. A csatorna Magyarországon, Romániában, Bulgáriában, Szlovákiában, Csehországban, a Benelux államokban, Lengyelországban, Szerbiában, Horvátországban, Boszniában és Moldáviában érhető el.
Sláger TV
A Sláger TV - nemcsak új arculattal, de megújuló programkínálattal várja nézőit. Igazi sztárok és valódi slágerek fiataloknak, idősebbeknek, folyamatosan növelni a 18-59-es célcsoport számára szóló szórakoztató műsorok arányát, ez a televízió célkitűzése. Nemcsak az arculatban, és a műsorokban, de a televízió terjesztésében is komoly előrelépések történtek, az eddigi terjesztési partnerek mellet a Magyar Telekom és a Mindig TV segítségével hazánkban és a környező országokban már 8 millió nézőhöz jut el a Sláger TV. A technikai feltételek is változtak, az új 16:9-es képarány még jobb képminőséget biztosít a csatornának. Az adásminőség javítását célozza az is, hogy a kizárólag a Sláger TV számára készülő 80 óra havi új műsor már 16:9 HD-ben készül a televízió stúdiójában.
DoQ
A megújult DoQ csatorna változatos műsorkínálattal bővült, ami a tudományokat, történelmet vagy a misztikumokat éppúgy magában foglalja, mint a szombat esti különleges nagyfilmeket. Történelem, tudomány vagy éppen misztikumok? Premierműsoraink átfogják mindazt, ami érdekelheti az embereket az idők kezdete óta. Hogyan zajlott a II. világháború? Vajon milyen földalatti világ rejlik Budapest alatt? Miként épült fel a Római Birodalom? Mi történt a vietnámi háborúban? Sorozataink érdekes és változatos témakörűek, amikből a 18-49-es célcsoport korosztály minden tagja talál számára érdekeset. A nap 24 órájában a hét minden napján HD minőségben sugározzuk adásunkat, magyar, angol, cseh és román nyelven.