TELJES JOGÚ TAGOK

Az AMC Networks International - Central Europe (AMCNI Central Europe) budapesti székhelyű, a teljes kelet- és közép-európai régióban televíziós csatornákat működtető társaság.
Az AMC Networks International – Central Europe  magyarországi portfóliója változatos tematikában sokféle televíziós csatornát kínál a nézőknek. A Spektrum HD, a Spektrum Home és a TV Paprika kellemes kikapcsolódást és sokrétű információt nyújt. Sport témában a Sport1 HD-n, a Sport2 HD-n és a Sport M-en mindent megtalálunk, ami sport. Kisebb és nagyobb gyerekeknek a Minimax és a Megamax nyújt gondtalan kikapcsolódást.  Az AMCNI Central Europe széles portfólióját a filmcsatornák teszik teljessé: az AMC, a Filmcafé, a Film Mania és a Film+ (csak Csehországban és Szlovákiában).
A csatornák műsor összetétele a helyi néző igényekhez van alakítva, helyi nyelven, és számtalan platformon elérhetőek – HD-ban is, így on-demand és mobil szolgáltatásokon is.
A társaság tulajdonosa az AMC Networks. Az AMC Networks több mint 30 éve elkötelezetten minőségi műsorokat és filmes tartalmakat készít. Tulajdonosa és működtetője számos kiemelkedően népszerű és díjnyertes kábeltelevíziós márkának mint az AMC, az IFC, a WE tv, az IFC Films ls a Sundance TV.

1139 Budapest, Lomb u. 23-27.

Az ATV a háztartások 80,1 százalékában fogható, ezzel az egyik legelterjedtebb, nem földi sugárzású adó Magyarországon. 2010. február elsejétől műsorainkat HD minőségben sugározzuk. Az ATV jelen van a szomszédos országok- Románia, Szlovákia, Ukrajna, Szerbia, Horvátország- főleg magyar lakta területein és törekszik regionális szerepének erősítésére.

1102 Budapest, Körösi Csoma S. u. 31.

A SPT Networks közép-európai portfóliójába olyan népszerű márkák tartoznak, mint az AXN, az AXN Black, az AXN White, az AXN Spin, a VIASAT3 és a VIASAT6. A médiavállalat a régióban három non-lineáris szolgáltatással is jelen van a piacon: ezek az AXN Now, az AXN Player és a Viasat Play. A portfólióban összesen 14 helyi igényekre szabott csatorna kapott helyet 11 országban (Magyarország, Lengyelország, Csehország, Szlovákia, Románia, Bulgária, Szerbia, Horvátország, Szlovénia, Macedónia és Bosznia-Hercegovina).

1062. Budapest, Teréz krt. 55-57.

A Digital Media and Communications három televíziós csatornát üzemeltet Magyarországon. A társaságot 2005-ben közösen alapította a finn Sanoma médiacsoport és hazai televíziós személyiségek. 2014 októbere óta az informatikai piac vezető tartalomszolgáltatója, a Project-csoport a társaság többségi tulajdonosa. A vállalat első csatornája, a STORY4 2006-ban kezdte meg a sugárzást, míg a STORY5 2011-ben, a GALAXY pedig 2016 indult útjára.

1037. Budapest, Montevideo utca 9.

A Discovery Communications (Nasdaq: DISCA, DISCB, DISCK) több mint 220 országban és területen, összesen 3 milliárd előfizetőt elérő vezető globális médiavállalat. A Discovery biztosítja a nézők számára, hogy felfedezhessék az őket körülvevő világot, kielégíthessék kíváncsiságukat és inspirációt szerezzenek az olyan kiváló minőségű globális márkákon keresztül, mint a Discovery Channel, a TLC, az ID Xtra, az Animal Planet, a Discovery Science, a DTX, vagy az amerikai OWN (Oprah Winfrey Networks), illetve a Discovery Digital Networks portfólió. A Discovery tulajdonában van az Eurosport, Európa, Ázsia és a csendes-óceáni térség vezető pánregionális sportcsatornája. A Discovery szintén vezető az oktatási termékek szolgáltatójaként, olyan díjnyertes sorozattal, mint a Discovery Education oldalon keresztül elérhető K-12 digitális szövegkönyv. A Discovery Networks CEEMEA 21 különböző nyelven, a három kontinens 109 országában és területén összesen 690 millió előfizetőt ér el 19 Discovery márkával.

1133 Budapest, Váci út 76.

Az HBO 1991 óta Magyarország vezető sorozat- és filmcsatornája, amely a nap 24 órájában reklám- és megszakításmentesen sugározza a legjobb saját gyártású sorozatokat és a legnagyobb hollywoodi mozisikereket. Az HBO számára kiemelt fontosságú, hogy előfizetőinek a legmagasabb, prémium minőségű programválasztékot nyújtsa, legyen szó bevállalós témájú sorozatokról, a legjobb mozifilmekről vagy a család minden tagja számára élményt nyújtó tartalmakról.

1026 Budapest, Riadó utca 5.

Az RTL Klub országos kereskedelmi televízió 1997. októberében kezdte el műsorszolgáltatását, és jelenleg Magyarország piacvezető televíziós csatornája. Az RTL Klub Európa vezető szórakoztató hálózatának, az RTL Group-nak a tagja, amely számos országban 59 televíziós csatornával és 31 rádióállomással van jelen. A luxemburgi székhelyű vállalat Magyarországon kívül többek között Németországban, Franciaországban, Belgiumban, Hollandiában, Luxemburgban, Spanyolországban és Horvátországban is érdekelt televíziós csatornák és rádióállomások működtetésében, valamint népszerű tehetségkutató műsorok, vetélkedők, drámák, szappanoperák gyártója.
Az RTL Group érdekeltségébe tartozik továbbá az RTLII, Cool, Film+, Film+2, Sorozat+ és RTL+ magyar nyelvű csatorna, továbbá a Muzsika TV.

1222. Budapest, Nagytétényi út 29.

A Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (a továbbiakban: Alap) önálló jogi személy, elkülönített vagyonkezelő- és pénzalap, melynek „A médiaszolgáltatásokról és a  tömegkommunikációról” szóló 2010. évi CLXXXV. törvény (médiatörvény) szerint rögzített feladata a közszolgálati médiaszolgáltatás, a Közszolgálati Közalapítvány, a közösségi médiaszolgáltatások, a közszolgálati médiaszolgáltatók szervezeti átalakításának támogatása, a közszolgálati célú műsorszámok gyártása és támogatása, az elsőként filmszínházban bemutatásra szánt filmalkotások és a kortárs zeneművek támogatása, az Archívum és egyéb vagyonának gondos kezelése és gyarapítása, valamint az ezekhez kapcsolódó egyéb tevékenységek támogatása, illetve elvégzése.

1037. Bp. Kunigunda útja 64.

Az Origo-NWM csoport Magyarország meghatározó interaktív és multiplatform tartalomszolgáltatója a látogatottság és a hirdetési bevételek tekintetében egyaránt. Piacvezető portfóliójába tartozik a többi között az Origo.hu és vs.hu hírportálok, a life.hu női portál, a köpönyeg.hu időjárás portál, a welovebudapest.hu és a welovebalaton.hu városi és regionális kalauzok, a [freemail] levelezőrendszer, az OK.hu kereső , a Videa videomegosztó, valamint a LifeNetwork és az OzoneNetwork tematikus televíziócsatornák.

1073 Budapest, Montevideo utca 9.

SPI INTERNATIONAL

Az SPI közel 20 éve  meghatározó kereskedő a mozifilmek és televíziós programok nemzetközi piacán. Szoros szövetségben áll olyan  nagyszerű gyártókkal, mint a Miramax, Universal , Studio Canal,  Pathé, Summit, Lakeshore és még sokan mások. Ezek a szövetségek azt eredményezték, hogy  az SPI megalapozta vezető szerepét a video és digitális videotár-szolgáltatás (VOD) piacán. Az SPI jelenlegi katalógusa több, mint 3000 filmből és sorozatból áll.
Az elmúlt 6 évben annak érdekében, hogy egy valóban vertikálisan integrált médiavállalattá váljon, az SPI helyi mozicsatornákat fejlesztett ki. Emellett komoly befektetéseket hajtottak végre a televíziós csatornák felvásárlása, a filmgyártás, internetes fejlesztések és hardver  értékesítés területén is. Az SPI csatornái elérhetőek kábelen és műholdon is. (Astra, Thor és Eutelsat), valamint rendelkezésre állnak valamennyi fontos platformon: Skylink, Digi, Blizoo, Total TV,  UPC Direct,  nc+, Cyfrowy Polsat,  Freebox, Orange TV és még sok más.

1141 Budapest, Zoborhegy utca 19.

A Tematic Media Group független médiacsoport, amely 2003 óta sikeresen működik a közép-európai régióban. A TMG három saját tv-csatornája van, amelyek közül  kettőnél (Fishing & Hunting, Sláger TV) többségében saját gyártású produkciókat élvezhetnek nézőink, és egy közismert és kedvelt rádiócsatornát, a Sláger Rádiót. A 3 TV csatornánk a régió 10 országában, több mint 20 millió háztartásban érhető el.
A TMG produkciós részlege több mint 1000 óra saját gyártású tartalmat készít évente, különböző műfajokban.
A TMG terjesztési csapata 49 tv-csatornát terjeszt a közép-európai országokban. A TMG tv-csatornáinak erőssége a lokális programkínálat, az elsősorban saját gyártású, vagy Közép-Európában készült produkciók.

1012 Budapest, Márvány utca 17.

TV2 Csoport

A TV2 Csoport Magyarország egyik legnagyobb kereskedelmi televízió-portfóliója. 2016-ban a médiavállalat az elmúlt 15 év legnagyobb portfolió-fejlesztését és program-invesztícióját hajtotta végre, amelynek keretében számos új csatornával bővült kínálata. A médiacsoport egy olyan csatorna portfóliót hozott létre, amely minden kereskedelmileg fontos célcsoportot megszólít.

A médiacsoport tagja az ország egyik vezető földfelszíni sugárzású kereskedelmi csatornája, a TV2, amely nézők millióit éri el nap, mint nap. A saját gyártású tartalmak rendkívül magas aránya miatt a csatorna kínálata egyedi és kihagyhatatlan. A SuperTV2 az elmúlt időszak egyik legdinamikusabban fejlődő kábeladója, amely egy nagycsatorna programkínálatával várja a nézőket. A csatornacsaládhoz tartozik Magyarország legújabb filmcsatornája a Mozi+,  a férfias szórakozást nyújtó Spíler TV, a telenovella rajongóknak kedvező Izaura TV, valamint a zenei aláfestést biztosító Zenebutik. A prémium szórakozásról premier sorozatokkal és blockbuster filmekkel gondoskodik a Prime, miközben a trendi életmód témákkal a FEM3 foglalkozik. A gasztro szerelmesek örömére elindult a Chili TV, míg a legkisebbeket a Kiwi TV repíti a mesék birodalmába, a kiadós nevetéseket pedig a Humor+ garantálja.

 

1145. Budapest, Róna u.174.

A Viacom a világ egyik legnagyobb szórakoztatóipari és médiavállalkozása, amely televíziós, filmes és digitális tartalmak széles kínálatával van jelen világszerte. A Viacomhoz tartozik többek között a Paramount filmstúdió, és több, világszerte közkedvelt televíziós márka, mint az MTV, Nickelodeon, Nick Jr., Comedy Central,Spike, VH1, VIVA, Paramount Channel, BET vagy a Logo.
Nemzetközi divíziója, a Viacom International Media Networks felügyeli a tévécsatornák előállítását, terjesztését és promócióját. Az összesen mintegy 200 helyi változatban, 37 nyelven rendelkezésre álló csatornaportfolió illetve az 550 digitális média tartalom világszerte több mint 170 ország 700 millió háztartásában érhető el. A Viacom több magyar nyelvű (VIVA, MTV, Comedy Central, Nickelodeon, Nick Jr., Paramount Channel) és számos angol nyelvű csatornával (MTV Hits, MTV Rocks, MTV Dance, MTV Live HD, VH1 Europe, VH1 Classic) van jelen Magyarországon. A lineáris tévécsatornák mellett a vállalat kiegészítő nem-lineáris digitális tartalmakat, különféle digitális jogokat, márkázott mobil applikációkat, nemzetközi műsortartalmakat és marketing együttműködést is kínál partnereinek. 

1113. Budapest, Bocskai út 134-146.