MEDIA PLATFORM 2016

Örömmel tájékoztatjuk, hogy idén a Media Platform és az ECEBE EXPO a hazai hírközlési és médiaszolgáltatói szakma összefogásának eredményeként egy közös rendezvényként kerül megszervezésre 2016 szeptember 19-20-án (hétfő-kedd), Budapesten.

A rendezők, a Magyar Kábelkommunikációs Szövetség (MKSZ), a Buda Expo Kft, a Magyar Elektronikus Műsorszolgáltatók Egyesülete (MEME), valamint a Magyar Kábeltelevíziós és Hírközlési Szövetség (MKHSZ) nagyszabású és a teljes médiaszolgáltatói és médiaterjesztési szakmát átfogó rendezvénye két egymástól pár lépésnyi távolságra levő helyszínen kerül megrendezésre. A műszaki érdeklődésűek megtekinthetik az ECEBE EXPO kiállítást és konferenciát a MOM Sport Rendezvényközpontban, a médiaszolgáltatások iránt érdeklődőket pedig a MEME meghívásos médianapi programmal várja a Larus Étterem és Rendezvényközpontban.

Az idei rendezvénysorozatot előrendezvényként az MKSZ zártkörű közgyűlése nyitja 2016. szeptember 18-án, vasárnap délután. Hétfőn, szeptember 19-én nyílik a kétnapos ECEBE EXPO, számos hazai és külföldi kiállítóval és látogatóval. Ennek keretében a kiállítással párhuzamosan 19-én kiállítói előadások lesznek, és 20-án kerül sor a Media Platform műszaki konferenciájára. Az ECEBE EXPO a hagyományokhoz híven az előzetes, honlapon történő regisztrációt követően látogatható, és szeptember 20-án délutánig tart nyitva. Szintén 20-án tartja zártkörű közgyűlését az MKHSZ. A Media Platform 19-én megrendezésre kerülő MédiaNapja a MEME szervezésében átfogó képet ad a televíziós médiakínálatról. A rendezvény ezen részére a MEME által kiküldött meghívó birtokában lehet regisztrálni az ott megjelölt módon.

Természetesen mind az ECEBE EXPO honlapján előzetesen regisztráltak, mind pedig a MédiaNapra a MEME által meghívottak és előzetesen regisztráltak számára ingyenesen látogatható, többszörös regisztráció a közös szervezés miatt a látogatók számára nem szükséges. Az MKSZ és MKHSZ tagjai regisztrációjukat szövetségük útján tehetik meg.
A hétfői napot a rendezvény látványos esti gálavacsorája zárja. A kiváló hangulatról és színvonalas szórakozásról a MEME gondoskodik a műsorszolgáltatók támogatásával. A gálavacsorán a részvétel külön meghívóval vagy előre váltott jeggyel lehetséges.

Várjuk szíves érdeklődését!

A további részletekről bármelyik szervezőnél érdeklődhet, szívesen állunk rendelkezésére.