Hírek

Alelnök választás a MEME-ben

MEME alelnök választás

A Magyar Elektronikus Műsorszolgáltatók Egyesülete (MEME) márciusi közgyűlésén egyhangúlag újraválasztotta alelnökké Vidus Gabriellát, az RTL Magyarország vezérigazgatóját és Vaszily Miklóst, a TV2 Média Csoport  igazgatósági elnökét. A hazánkban működő televíziós vállalkozásokat egyesítő szakmai szervezet alelnökei 2019 óta töltik be ezt a pozíciót.  Mostani megválasztásuk újabb két évre szól.

Vidus Gabriella - 2015. július 1. óta irányítja vezérigazgatóként az RTL Magyarországot. 2017 óta a Magyar Reklám Szövetség alelnöke.

Vaszily Miklós - 2019-től TV2 Média Csoport  igazgatóságának elnöke, az Indexet is tulajdonló Indamedia Csoport és a Progress Media Hungary Kft. társtulajdonosa.

2023.03.20. - hétfő

Happy World TV Day!

A TÉVÉ VILÁGSZERTE A FIGYELEM HATALMÁT ÜNNEPLI

2022.11.21. - hétfő

Big Picture - 2023

A MEME idén, október 20-án immár 10. alkalommal rendezte meg a televíziós iparág legnagyobb éves seregszemléjét a "Big Picture"-t. Végre újra személyesen talákozhattunk partnereinkkel. A pandémia kezdete óta nem csak a televízió előtt töltünk több időt, de a digitális platformoknak köszönhetően egyre nő a televíziós tartalmak fogyasztása, különös tekintettel a hazai gyártású műsorokra. A rendezvényen néhány óra alatt előzetes képet kaphattak a 2023. évi televíziós piacról, első kézből tudhatták meg, mivel készülnek a piac szereplői a következő évben.

2022.10.25. - kedd

Új elnököt választott a MEME

Új elnököt választott a MEME

2022.03.10. - csütörtök

Happy World TV Day!

A TELEVÍZIÓZÁS VILÁGNAPJA KORUNK TÉVÉJÉT ÜNNEPLI VILÁGSZERTE

2021.11.18. - csütörtök

"Big Picture 2022"

Minden, amit a televíziós piacról tudni érdemes

2021.10.29. - péntek

Alelnök választás a MEME-ben

Vidus Gabriellát, az RTL Magyarország Zrt. vezérigazgatóját és Vaszily Miklóst, a TV2 Média Csoport Zrt. igazgatósági elnökét választotta újra alelnökké márciusi közgyűlésén a Magyar Elektronikus Műsorszolgáltatók Egyesülete (MEME). A hazánkban működő televíziós vállalkozásokat egyesítő szakmai szervezet alelnökei 2019. óta töltik be ezt a pozíciót, mostani megválasztásuk újabb két évre szól.

 

2021.03.30. - kedd

NONSPOT online 2021

A MEME idén is várja az érdeklődőket 2021. március 11-én 10.00 – 13.00 óra között a Nonspot rendezvényén, melyet a pandémia miatti előírásoknak megfelelően csak online formában tudunk megtartani.

2021.02.09. - kedd

Happy World TV Day !

A TELEVÍZIÓZÁS VILÁGNAPJÁN EGY OLYAN IGAZSÁGOT ÜNNEPLÜNK, AMELY A FÖLD MINDEN TÁJÁN EGYFORMÁN ÉRVÉNYES:
A TÉVÉ MEGVÁLTOZTATJA AZ ÉLETÜNKET

Brüsszel, 2020. november 21.

November 21-én a tévétársaságok világszerte a Televíziózás Világnapját ünneplik, ezzel emlékeztetve minket arra, hogy a tévé megváltoztatja az emberek életét. Az ENSZ által kezdeményezett, évente ismétlődő világnap alkalmából idén egy harminc másodperces szpotot sugároznak és tesznek közzé on-line. A videóklipet mindenütt a helyi viszonyokhoz  igazítják és számos nyelvre lefordítják.

Reflektorfényben a társadalom

A 24. Televíziózás Világnapja alkalmából egy olyan igazságra szeretnénk felhívni a figyelmet, amely egyformán érvényes a Föld minden táján: a tévé megváltoztatja az életünket! E médium mind a mai napig elősegíti a társadalmi változásokat azáltal, hogy rávilágít a faji és társadalmi igazságtalanságokra, a gyűlöletbeszédre, a klímaváltozással kapcsolatos sürgető kérdésekre és arra a támogatásra, amelyet a koronavírus-fertőzés időszakában a tévé nyújt a lakosságnak és a vállalkozásoknak.

2020.11.19. - csütörtök

Big Picture 2021

Minden, amit a televíziós piacról tudni érdemes

A MEME szervezésében idén is megrendezésre kerül a hazai televíziós iparág legnagyobb éves seregszemléje, a Big Picture! Tekintettel a kialakult helyzetre a rendezvényt ezúttal online formában tartjuk

2020.10.09. - péntek