VÍZIÓ terjesztési rendezvény újra !

A Magyar Elektronikus Műsorszolgáltatók Egyesülete (MEME) idén ismét megrendezi a hazai televíziós iparág műsorterjesztési szakmai napját a „VÍZIÓ”-t.
A médiaszolgáltatások iránt érdeklődők számára a „VÍZIÓ” szakmai programja 2017. október 2-án 14 órai kezdettel lesz a Larus Étterem és Rendezvényközpontban (1124 Bp., Csörsz utca 18/B), melyre ezúton szeretettel meghívjuk!
A VÍZIÓ konferencia időtartalma alatt a LARUS étteremben, valamint a teraszon, kellemes környezetben lehetőség van személyes találkozásra, tárgyalásra a csatornák képviselőivel, felsővezetésével!
A „VÍZIÓ”-ra történő regisztráció magába foglalja a szakmai napot záró gálavacsorát is, melyet idén szintén a Larusban tartunk.
A „Vízió”  szakmai napon és az esti vacsorán való részvétel, a meghívott partnerek számára ingyenes, de regisztrációhoz kötött! A meghívó névre szól és nem átruházható.
Igény esetén partnereink részére biztosítjuk az október 2-i szállást a Hotel Mercure Buda szállodában. Erre vonatkozó igényüket kérjük, hogy  a regisztráció során szíveskedjenek előre jelezni!
A szállóvendégek részére külön busszal biztosítjuk a transzfert a hotel és a rendezvény helyszíne között.
Az angol nyelvű prezentációk alatt szinkrontolmácsolást biztosítunk! A headset-ek igény esetén a regisztrációnál kérhetők ingyenesen!
A szakmai programon és az esti vacsorán regisztrációval, vagy előre váltott jeggyel lehet részt venni.
Napközbeni program:
13.30 – 14.00 Érkezés, regisztráció
14.00 – 14.10 Rendezvény megnyitása
14.10 – 15.00 Kerekasztal beszélgetés
- Fragmentálódó televíziós piac párhuzama a koncentrálódó terjesztési  piaccal szemben /  Fókuszban a saját gyártás – Mit várhat, mit kaphat a néző? Tendenciák, formátumok / Nem lineáris tartalomfogyasztási tendenciák. OTT megoldások: veszélyként vagy lehetőségként tekintenek-e rá a piaci szereplők? 

Résztvevők :AMC, Discovery, RTL, TV2, Viacom, Telekom, UPC , Tarr Kft  szakértői          Moderátor: Csillag Zoltán (Médiapiac)

15.00 – 16.25 Prezentációk I.
16.25 – 17.20 Kávészünet
17.20 – 19.00 Prezentációk II.
19.00 - 19.30 Hajós András műsorvezető szórakoztatja a vendégeket az étteremben
19.30 – 21.00 Vacsora
21.00 – 24.00 Buli a Larusban, a zenét DJ Toyota  szolgáltatja