Antenna Entertainment

Az – egyik legnagyobb média- és szórakoztatóipari szervezetként számon tartott – Antenna Group részeként az Antenna Entertainment 12 területen működik Közép és Kelet-Európában. A vállalat összesen 22 csatornával és 2 on-demand szolgáltatással rendelkezik Magyarországon, Romániában, Lengyelországban, Bulgáriában, Csehországban és Szlovákiában, valamit az adriai és balti régió országaiban. Hazánkban ez a VIASAT3, VIASAT6, VIASAT2, VIASAT FILM és AXN, a többi országban pedig az AXN Black, AXN White és AXN Spin csatornákat jelenti, amellyel regionálisan mintegy 24 millió előfizetőt szolgálnak ki.

Az Antenna Entertainment célja, hogy a lehető legmagasabb színvonalú szórakoztatást biztosítsa a régióban, ezért egyedi tartalmakat és különleges saját gyártású műsorokat kínál, helyi tehetségekkel és történetekkel.

1133 Budapest, Váci út 76.
Csatornák: 
Viasat3
A magyar portfólió zászlóshajója pikáns, formabontó saját gyártású műsorokkal, népszerű sorozatokkal és kasszasikerekkel.
Viasat6
Vígjátékokat, thrillereket és horror filmeket felölelő kínálatával, valamint saját gyártású tartalmaival egyedülálló helyet foglal el a magyar médiatérképen.
Viasat2
Különleges valóságshowkkal, VIASAT3 produkciókkal, főzőműsorokkal, csajos sitcomokkal és romantikus vígjátékokkal biztosít  kikapcsolódást a fiatal női nézők, illetve párok számára.
Viasat Film
Blockbusterek, kultfilmek, klasszikusok és tematikus filmmaratonok, minőségi sorozatokkal gazdagítva.
AXN
A régiós portfólió kiemelt csatornája díjnyertes sorozatokkal, gondosan válogatott filmes maratonokkal, akcióval és rengeteg bűnügyi tartalommal.