ATV Zrt.

Az ATV az első magyar magán-tévécsatorna,  amely 1990 óta sugározza műsorait. Az ATV csoport programstruktúrájának meghatározó eleme a hír és közélet. 2019-ben elindult az ATV második csatornája, az ATV Spirit, ezzel egyidejűleg pedig a Spirit FM rádió is elkezdte a sugárzást. Az ATV Zrt az online térben is nagyon erősen jelen van. Az atv.hu Magyarország top 10 legolvasottabb hírportálja között van, rendkívül erős és aktív social média jelenléttel.

1102 Budapest, Körösi Csoma S. u. 31.
Csatornák: 
ATV
Az ATV a háztartások 93,2 százalékában fogható, ezzel az egyik legelterjedtebb, nem földi sugárzású adó Magyarországon. 2010. február elsejétől műsorainkat HD minőségben sugározzuk. Az ATV jelen van a szomszédos országok- Románia, Szlovákia, Ukrajna, Szerbia, Horvátország- főleg magyar lakta területein és törekszik regionális szerepének erősítésére. Az ATV rendszeres nézőinek száma naponta átlagosan 1,173 millió néző. A legtöbb nézőt vasárnaponként éri el, amikor a közönség létszáma 1 187 ezer fő fölött. A csatorna éves kumulált közönsége meghaladja a 6 millió főt. A csatorna közönségében kiemelkedően magas arányban találunk magas iskolai végzettségű, Budapesten és a megyeszékhelyeken élőket valamint magas státuszú (Esomar A, B) nézőket. Az ATV egyedülálló a közéleti műsorok területén, mert: • jellemzi a sokszínűség, • törekszik az objektivitásra, a sokoldalú helyzetértékelésre, • közéleti személyiségek lehetőséget kapnak aktuális, a társadalmat foglalkoztató kérdések megvitatására, • nem csupán tájékoztatást nyújt a hírekről, eseményekről, hanem hangsúlyt helyez a mélyebb összefüggések feltárására is, • jellemzi az interaktivitás, a nézők telefonos kérdések és sms-ben küldött hozzászólások segítségével vannak bevonva az élő műsorokba. Az ATV egyedülálló programkínálattal, sokszínű műsorokkal, neves és közkedvelt műsorvezetőkkel várja nézőit. Objektív hírcsatornaként hétköznapjait friss híradóval kezdi (06.00, 07.00, 08.00), 06.30-kor pedig indul az ATV START, reggeli politikai és közéleti vitaműsor. Ezután kezdődik a START+, az ATV reggeli kulturális műsora, a vendégeket Bombera Krisztina, Szöllősi Gyöngyi, Veiszer Alinda, Kárász Róbert és Vujity Tvrtko várja. Krug Emília, Rónai Egon és Simon András váltott műsorvezetéssel hétköznap este 19.25-től az Egyenes Beszéd című műsorral várja nézőit a televíziók elé. A Jakupcsek pluszban Jakupcsek Gabriella vezetésével indul hétfőtől csütörtökig 20.30-as kezdéssel közérzeti talk-show, ahol naponta változó témákkal készül az adásba 3 vendégével. Hétvégén sem maradhatnak a nézők sztárparádé nélkül, hiszen szombatonként Fiala János várja a nézőket 19 órakor a Civil a pályán című műsorával; vasárnap 19 órától indul a Heti Napló Sváby Andrással, utána a #Bochkor Bochkor Gábor vezetésével, majd Tatár Csilla műsora kezdődik 21.50-től a Mondd el Tatár Csillának. Az ATV hétköznap legalább hétszer jelentkezik Híradóval – így a néző hazánk és a nagyvilág egyetlen fontos eseményéről sem marad le. A csatorna elemzőműsorait az objektivitás, sokoldalú helyzetértékelés jellemzi.
ATV SPIRIT
Az ATV SPIRIT a háztartások 56,5 százalékában fogható, 2020-ban az átlagos elérésünk 171 ezer fő. A legtöbb nézőt szombatonként éri el, amikor a közönség létszáma 272 ezer fő. Az ATV Group legújabb csatornájának indulását az ATV vezérigazgatója dr. Németh S. Szilárd 2018. augusztus közepén jelentette be, majd 2019. január 8-án elindult a szórakoztató csatorna. Az új adóval a fiatalok felé való nyitás a fő cél, kedvenc műsorok a Jakupcsek Plusz, a KrizShow, a #Bochkor, az Esti Frizbi Hajdú Péterrel és a Heti Napló Sváby Andrással. Mindezek mellett helyet kapnak természetesen híradók is, amerikai krimi sorozatok, magazinműsorok stb., de a legkisebbeknek is kedveskedve bibliai amerikai rajzfilmsorozatot, a Superbook is műsoron van.