ATV Zrt.

Az ATV a háztartások 80,1 százalékában fogható, ezzel az egyik legelterjedtebb, nem földi sugárzású adó Magyarországon. 2010. február elsejétől műsorainkat HD minőségben sugározzuk. Az ATV jelen van a szomszédos országok- Románia, Szlovákia, Ukrajna, Szerbia, Horvátország- főleg magyar lakta területein és törekszik regionális szerepének erősítésére.

Az ATV rendszeres nézőinek száma naponta átlagosan 1,5 millió néző. A legtöbb nézőt szombatonként éri el, amikor a közönség létszáma 1 745 ezer fő fölött. A csatorna éves kumulált közönsége meghaladja az 5 millió 700 ezer főt. A csatorna közönségében kiemelkedően magas arányban találunk magas iskolai végzettségű, Budapesten és a megyeszékhelyeken élőket valamint magas státuszú (Esomar A, B) nézőket.

Az ATV egyedülálló a közéleti műsorok területén, mert:

  • jellemzi a sokszínűség
  • törekszik az objektivitásra, a sokoldalú helyzetértékelésre
  • közéleti személyiségek lehetőséget kapnak aktuális, a társadalmat foglalkoztató kérdések megvitatására
  • nem csupán tájékoztatást nyújt a hírekről, eseményekről, hanem hangsúlyt helyez a mélyebb összefüggések feltárására is
  • jellemzi az interaktivitás, a nézőket telefonos kérdések és sms-en küldött hozzászólások segítségével vonjuk be élő műsorainkba

Az ATV egyedülálló programkínálattal, sokszínű műsorokkal, neves és közkedvelt műsorvezetőkkel várja nézőit. A  reggelek érdekes  beszélgetésekkel indulnak - a Start stúdiójában Rónai Egon és Mészáros Antónia várja vendégeit.

Kálmán Olga este invitálja a nézőket a képernyő elé  Egyenes Beszéd  című műsorával.

Havas Henrik a Tabuban napjaink és a közelmúlt, közös történelmünk olyan kérdéseit feszegeti, melyekről ma nem beszélünk - mégis, beszélnünk kell. 

A Hazai turizmus stábja nap mint nap hazánk ismert és kevésbé ismert tájaira kalauzolják el azokat, akik csatlakoznak Magyarország felfedezéséhez a televízió készülékek képernyői előtt.

Rónai Egon műsora  kedd esti dumaparti, „ Húzós„ kérdésekről, „Húzós” vendégekkel azok életéről és a hét eseményeiről számol be….

Az ATV naponta tizenegyszer jelentkezik Híradóval - a néző hazánk és a nagyvilág egyetlen fontos eseményéről sem marad le. A csatorna elemzőműsorait az objektivitás, sokoldalú helyzetértékelés jellemzi.
A műsorokat egyedülálló módon jellemzi az interaktivitás - SMS hozzászólások, telefonos forróvonalak várják a hozzászólásokat.

1102 Budapest, Körösi Csoma S. u. 31.