Hír TV

A HírTV Magyarország első hírcsatornája, amely nagyon gyorsan közkedvelt médiummá vált határainkon belül és kívül is. 2002-es indulása óta óránkénti bel- és külpolitikai híradásaival, sporthíreivel, saját szerkesztésű politikai-közéleti témájú magazinműsoraival és beszélgetéseivel, kisebb részben vásárolt dokumentumfilmjeivel vonzza a képernyő elé az igényes műsorokat kedvelő nézőket. Erőssége a minél gyorsabb tájékoztatás, a figyelem középpontjában lévő események nyomon követése. A csatorna a kezdetek óta, rövid kitérővel, konzervatív polgári értékrendet közvetítő orgánum, amely közkedvelt műsorvezetőivel, sokszínű műsorkínálatával és naprakész tájékoztatásával is bizonyítja, hogy a politika is lehet izgalmas és kedvelhető műfaj minden néző számára.

A HírTV kínálatában, az óránként friss Hírek, Híradó, időjárásjelentés és sporthírek mellett az alábbi műsorok szerepelnek:

Bayer show

Bayer show

Bayer Zsolt megmondja! Az osztás itt nem matematika! Mindenki megkapja a magáét!
A népszerű publicista hetente jelentkező show-műsora első részében a stúdió-közönsége előtt, a maga egyedi és utánozhatatlan stílusában fűz kommentárt, tart görbe tükröt a hét legfontosabb, legirritálóbb politikai történéseihez.
A műsor második részében a politikai élet prominenseivel, konzervatív gondolkodókkal beszélget a műsorvezető.

 

címlap

Címlap

Magyarország és a világ legfontosabb és legolvasottabb közéleti témái női szemmel. Ez a Címlap, amely minden hétfő este segít eligazodni a címlapokon megjelent hírek világában. Siker vagy kudarc. Hogyan látja mindezt az elemző, az újságíró és a lapszerkesztő? Itt nincs mellébeszélés. Tűpontos elemzések segítik a nézőt abban, hogy ne csak tudja, hanem értse is, mi miért történt, történik. Négy nő egy műsor.

 

civil kör

Civil kör

Ami megdöbbentett, ami szíven ütött, elgondolkodtatott vagy éppen megmosolyogtatott - erről csevegnek, vitatkoznak közéleti emberek a HírTv hetente jelentkező műsorában, a Civil Körben. A héten történt legfontosabb, legnagyobb közérdeklődésre számot tartó eseményeket vitatjuk meg a három meghívott vendéggel. A műsor kiemelt célja, hogy egy-egy adott témát a vendégek szubjektív véleményén keresztül dolgozzon fel, akár vita, moralizálás, vagy kikarikírozás formájában. Egy témához a legtöbbször idézet (szinkron) is kapcsolódik vagy éppen témafelvezető anyag.
A műsor célközönsége korosztályi besorolás nélkül azok a hírfogyasztók, akik nem feltétlen tájékozottak napi szinten a hírek világában, ugyanakkor érdeklődnek a közélet iránt.

 

csörte

Csörte

Politikai vitaműsor.
Éles szópárbaj - sportszerű összecsapás. Páston a jobb- és baloldal megmondóemberei, avagy győzd meg Gajdics Ottót!
A pást baloldalán: Závecz Tibor és Tóth Csaba. A jobboldalon: G. Fodor Gábor (kéthetente, Mráz Ágoston Sámuel) és Gajdics Ottó.

 

főhős

Főhős

A heti rendszerességgel jelentkező műsor a politikai élet egy-egy ismert szereplőjét mutatja be, sok archív felvétellel. Képek, hangok, arcok a közelmúltból, amire, akire már nem emlékszünk, vagy amire, akire már nem akarnak mások emlékezni. A műsorban megszólal az adott "főhős" múltjáról egy-egy politológus és újságíró. Itt aztán előkerül minden a szekrényből.

 

globál

Globál

A Globál című műsorban olyan világpolitikai eseményeket veszünk górcső alá, amelyek közvetve, vagy közvetlenül is kihatnak Magyarországra, hazánk kapcsolataira, egyszóval a mindennapjainkra. A világban olyan politikai, társadalmi és gazdasági folyamatok zajlanak, amelyek hátterében kevéssé ismert okok, célok, vagy pusztán feltételezések állnak. A műsorban a téma köré szervezett szakértők magyarázzák a jelenségeket, világítanak rá lényeges tényekre, információkra, amelyek nélkül nem érthető meg az adott probléma.

 

háttérkép

Háttérkép

Magyarország helye a nagyvilágban. Globális kérdések – magyar válaszok. Bayer Zsolt Boross Imrével és Bogár Lászlóval a folyamatosan változó globális kihívásokról és az azokra adható hazai válaszokról, lehetséges megoldásokról értekezik stúdióban.

 

heti terror

Heti terror

A szerdánként jelentkező műsorban elsősorban a terrorizmussal összefüggő biztonságpolitikai témákat elemzünk szakértőinkkel. Ugyanakkor a műsor profiljába belefér, hogy a terrorizmust, mint fogalmat tágabb értelemben véve, a világ egyes régióiban kialakult válsághelyzetekről is beszélgessünk. A műsor célja, hogy a napjainkban sajnálatos módon elszaporodó merényletek, valamint a mindennapi biztonságérzetünket érintő események hátterét bemutassa. Elkészítésének, “tálalásának” módjával, a téma-, és vendégválasztással a biztonsági kérdések iránt fogékony nézőréteget szeretnénk a képernyők és a monitorok elé ültetni.

 

keménymag

Keménymag

Közéleti B-közép. A hét bel-és külpolitikai eseményeinek egyedi hangvételű elemzése, válogatott megmondóemberekkel. A mérgesnégyes beszól! Állandó meghívott vendégeink: Jeszenszky Zsolt, Dezse Balázs, Apáti Bence

 

Magyarország élőben

Magyarország élőben

A Magyarország élőben a Hír Televízió napi aktuális hírekkel foglalkozó háttérműsora. Az elsősorban a televízió saját Híradó tematikájára támaszkodó élő műsor általában két hírt dolgoz fel. műsor kiemelt célja továbbá egy adott vezető téma kapcsán neves közéleti személyiségek megszólaltatása. A műsor kitüntetett figyelmet fordít a vidék Magyarországára és a Kárpát-medence magyar kisebbséget érintő főbb eseményeire, a fővároson kívül történt országos érdeklődésre számot tartható politikai eseményeket élő kapcsolásokon keresztül mutatjuk be.

 

informátor

Informátor

Az Informátor egy oknyomozó és politikai műsor, amelyben fontos, közérdeklődésre számot tartó heti eseményeknek, történéseknek mutatjuk meg a hátterét, amelyben pellengérre állítjuk az ellenzéki politikusokat és politikát, amelyben oknyomozunk, csalásról, korrupcióról, hazugságról és botrányról rántjuk le a leplet, amely az európai politikát is górcső alá veszi, és amely alakítja és irányítja is a közbeszédet, tematizál. A műsor célja, hogy politikai ügyek és témák szereplőit szembesítse a tényekkel, az igazsággal, hogy a nézők figyelmét felhívja a fake news médiumok állításaival és hazugságaival szembeni valóságra.

 

a nyolcas

A nyolcas

“Volt egyszer hét mesterlövész, én vagyok a nyolcas. Itt nemcsak lövünk, de töltünk is”. Pimasz beszélgetések komoly kérdésekről, nehéz témákról G. Fodor Gáborral karakteres vendégekkel.
Az amerikai talk tévék stílusát idéző műsor címe „A nyolcas”, mert nyolc idézet, bejátszás, állítás, karikatúra tagolja, dinamizálja a beszélgetéseket. Itt mindig kimondjuk az igazságot legyen szó a migrációról, a sajtószabadságról, a globalizmusról vagy éppen a nemzetállamok konfliktusairól. A műsorvezető-házigazda beszélgetőtársaival intellektuális mélységet ad a 21. század első évtizedeit uraló témáknak.

 

őszintén

Őszintén

Az Őszintén egy olyan hetente képernyőre kerülő riportsorozat, ami úgy mutatja be a polgári, konzervatív értékrendet magukénak valló politikusokat és közéleti szereplőket, ahogyan korábban nem láthatták őket a nézők. Szereplőink életről alkotott vagy éppen politikai hitvallását előtérbe helyezve mutatjuk meg „hétköznapi”, a nyilvánosságtól elzárt életüket: hogyan kerültek a politikába, kinek mi például eredeti foglalkozása, mi a hobbija, mi a kedvenc étele, kik a barátai. Bepillantunk az otthoni vagy éppen a munka környezetükbe, a „kulisszák háta mögé”.

 

paletta

Paletta

Közéleti magazinműsor minden hétköznap.  Színház, irodalom, zene, film, tudomány, hasznos, közérdekű információk és minden, amiről érdemes beszélni. Vendégeink a téma képviselői, ismert személyiségek, színészek, zenészek, művészek. A műsor célja, hogy egyfelől kulturális programajánlatot adjon minden korosztály számára, másfelől érdekes életutakat, alkotásokat, tudományos eredményeket mutasson be.

 

plusz mínusz

Plusz-mínusz

Közéleti vitaműsor a hét fontosabb eseményeiről. A műsorvezető két vendégével, két egymással szembenálló érvrendszerrel és értékekkel ütközik meg a virtuális küzdőtéren.

 

sajtóklub

Sajtóklub

Ahogy a jobboldali újságírók látják. A magyar sajtó véleményvezérei a HírTV stúdiójában mondják el, mi történt a héten, és mi áll a háttérben? Bayer Zsolt és vendégei kíméletlen őszinteséggel elemzik az elmúlt hét eseményeit. Állandó meghívott vendégek: Huth Gergely, Szentesi Zöldi László, Bencsik András

 

szabadfogás

Szabadfogás

Szabadfogás, avagy szóbirkózás kötöttségek nélkül. A műsorvezető hat vendégével szedi ízekre az életünket befolyásoló híreket vagy éppen azokat, akikről a hírek szólnak.
A vendégek: újságírók, filmesek, írók, egykori és jelenlegi politikusok, művészemberek, sportolók. Különböző korosztályok, különböző súlycsoportok. Hogy a vitapartnerek egymáson hol és hogyan találnak fogást, az már csak rajtuk múlik.

 

terc

Terc

A Terc identitás-erősítő közéleti műsor. Aktualitását az Európa és világszerte számos témában kibontakozó világnézeti konfliktusok, viták adják. A produkció célja az eredeti európai alapértékek bemutatása, visszatérés a gyökerekhez. Zavaros ideológiák és divatos eszmék helyett szilárd értelmezési keretben. Mivel a műsor célközönsége nem (vagy nem csak) a hívő emberek csoportja ezért a témákat hangsúlyozottan nem hitéleti megközelítésből, és nem a vallási műsorok mintájára, hanem szándékoltan aktuális közéleti, politikai témák, társadalmi jelenségek kapcsán dolgozzuk fel. A sokrétű és változatos témaválasztással pedig a lehető legszélesebb réteget célozzuk.

 

troll

Troll

Heti médiaelemző műsor, elsősorban az online ellenzéki médiára, illetve az ellenzéki politikusok közösségi oldalakon való megjelenésére koncentrálva elemezzük a megjelent híreket, információkat a „fake news”, „kettős mérce” vagy „vágyvezérelt” újságírás szempontjából. Állandó vendégek: Szarvas Szilveszter, Boros Bánk Levente, Pindroch Tamás.

 

A HírTV weboldala
A HírTV online weboldala nem egy hagyományosan vett hírportál, hanem elsődlegesen a televízió műsorait, az azokban keletkezett hírek bemutatását, propagálását, a televízió minél szélesebb körben való megismertetését tekinti fő feladatának. Emellett természetesen a hagyományosan vett hírszolgáltatást is ellátja, de tevékenységének fókuszában elsődlegesen a Hír Televízió propagálása áll.
 

1149 Budapest, Angol utca 65-69.