RTL Magyarország

Magyarország vezető kereskedelmi médiavállalata.   

Lineáris televíziós csatornái (RTL, RTL KETTŐ, RTL HÁROM, RTL GOLD, RTL OTTHON, Sorozatklub, Moziklub, Kölyökklub, Sorozat+, Film+, Cool, Muzsika TV) és digitális felületei (RTL.hu, RTL+) Magyarország legnagyobb elérésű médiaportfólióját alkotják. Az RTL Magyarország vezető szerepet tölt be a magyar nyelvű tartalom-fejlesztésben - és szolgáltatásban, a sokszínű szórakoztatásban és a független tájékoztatásban.

1222. Budapest, Nagytétényi út 29.
Csatornák: 
RTL
Az RTL indulása óta Magyarország egyik legnézettebb országos kereskedelmi csatornája. Saját gyártású sorozataival és showműsoraival, kiemelkedő filmkínálatával és kiegyensúlyozott hírműsoraival immár több mint 25 éve meghatározó szereplője a magyar nyilvánosságnak.
RTL KETTŐ
Az RTL KETTŐ olyan népszerű vígjátéksorozatok otthona, mint a Jóbarátok, az Agymenők és a Két pasi – meg egy kicsi.
RTL HÁROM
Az RTL HÁROM egy jellemzően filmekre, sorozatokra és labdarúgásra fókuszáló csatorna, ami elsősorban férfi nézők számára nyújt kikapcsolódást.
RTL GOLD
Az RTL ikonikus műsorainak csatornája, ahol az RTL korábbi saját gyártású műsorait, talk show-kat, reality-ket, game show-kat és telenovellákat lehet újra átélni az elmúlt 25 évből.
FILM+
Magyarország egyik vezető filmcsatornája. Olyan sikerfilmek, nagy nézettséget hozó mozifilmek szerepelnek a kínálatában, amelyek minőségi kikapcsolódást nyújtanak mindenkinek, aki a nappaliban szeretné átélni a mozizás élményét.
Sorozat+
A Sorozat+ a sorozatfüggők csatornája. Azoknak készül, akik nem élhetnek folytatás nélkül. A Sorozat+ kínálatában minden családtag találhat kedvére való műsorokat: itt a latin-amerikai telenovellák és az amerikai, illetve európai top sorozatok egyaránt megtalálhatók.
COOL
A Cool egy folyamatosan megújuló, dinamikusan fejlődő csatorna, amely főként sorozatokat, mozisikereket kínál elsősorban fiatalabb nézőinek.
Muzsika TV
Sokszínű és vidám zenecsatorna, mely kiváló egyveleget kínál a tradicionális és modern zenéből, felvonultatva a mulatós, tánc- pop-, diszkózene, valamint az operett legnagyobb alakjait.
Moziklub
A Moziklub elsősorban népszerű európai filmekre fókuszál egy igen széles skálán, hiszen Woody Allen Match Pointjától a Rosamunde Pilcher filmekig változatos szórakozást biztosít a nézőknek. Moziklub focuses on popular European films across a wide range of genres, from Woody Allen's Match Point to Rosamunde Pilcher films.
Sorozatklub
A Sorozatklub kínálatában olyan bűnügyi sorozatok láthatóak, mint az Agatha Raisin, a Brown Atya nyomoz, a Kastélyszálló vagy a Candice Renoir, amelyek garantáltan izgalmas fordulatokat ígérnek. Sorozatklub offers crime series such as Agatha Raisin, Father Brown, Schlosshotel Orth and Candice Renoir which all are guaranteed to give you a thrilling twist.
Kölyökklub
A gyerekcsatorna elsősorban a 4-12 éves korosztálynak kínál tartalmas kikapcsolódást, tele nevetéssel, kalanddal és a mai kornak megfelelő fejlesztő tartalmakkal. This kids' channel aimed primarily at 4-12 year olds, with full of laughter, adventure and up-to-date development content.
RTL Otthon
Az RTL OTTHON a gasztronómia, lakberendezés és és a DIY világát tárja a nézők elé külföldi és hazai kedvencekkel egyaránt. RTL OTTHON explores the worlds of gastronomy, interior design and DIY, with both foreign and local favourites.
RTL.hu
A látogatók az Rtl.hu hírportálon naprakész videós anyagokkal és hírekkel találkozhatnak, melyekre az RTL hírműsorainak pártatlan hangvétele és hitelessége a jellemző. A videós hírportállá alakult Rtl.hu oldalon a napi kül-és belpolitikai hírek, a közéleti riportok mellett továbbra is elérhetőek a nagy érdeklődésnek örvendő szórakoztató és bulvár tartalmak, amelyek széles törzsközönséget biztosítanak az oldalnak.
RTL+
Az RTL korábban RTL Most néven ismert streaming platformja megújult és immáron RTL+ néven nyújt szórakozást. A felületet három különböző szolgáltatási csomaggal érheti el a felhasználó. Az RTL+ Light egy egyszerű regisztrációval elérhető csomag, amelyen a televíziós megjelenést követően meghatározott ideig elérhető a legtöbb sorozat, showműsor, és bizonyos, a műsorokhoz kapcsolódó extra tartalmak. Az RTL+ Active használatához a kötelező regisztráció mellett aktiváló kódra van szükség, mely a szerződött telekommunikációs szolgáltatókon keresztül érhető el a jogosult előfizetők részére. Az RTL+ Active a Light verzióval szemben gazdagabb műsorkínálattal rendelkezik és a videók hosszabb ideig elérhetőek a felhasználók számára. Az RTL+ egy előfizetéssel elérhető legmagasabb streaming csomag, ahol a felhasználó a havidíjas szolgáltatás keretein belül a felületen található összes exkluzív tartalomhoz hozzáférést kap az RTL+ Light és Active csomag tartalmaihoz képest. A tartalmakat nem csak az asztali és mobilverzión, hanem a Vodafone Mediaboxon, LG TV-n keresztül is élvezhetik, a legtöbb tartalmat Full HD minőségben.