Warner Bros.Discovery Hungary Kft.

A Warner Bros. Discovery (NASDAQ: WBD) vezető globális média- és szórakoztatóipari vállalat, amely a világ legkülönlegesebb és legteljesebb tartalmi és márkakínálatát hozza létre és forgalmazza a televíziós, filmes és streaming csatornákon. A több mint 220 országban és területen, valamint 50 nyelven elérhető Warner Bros. Discovery világszerte inspirálja, tájékoztatja és szórakoztatja a közönséget olyan ikonikus márkáin és termékein keresztül, mint a Discovery Channel, discovery+, CNN, DC, Eurosport, HBO, HBO Max, HGTV, Food Network, OWN, Investigation Discovery, TLC, Magnolia Network, TNT, TBS, truTV, Travel Channel, MotorTrend, Animal Planet, Science Channel, Warner Bros. Pictures, Warner Bros. Television, Warner Bros. Games, New Line Cinema, Cartoon Network, Adult Swim, Turner Classic Movies, Discovery en Español, Hogar de HGTV és mások. További információkért látogasson el a www.wbd.com  weboldalra.

 

1051 Budapest, Szabadság tér 7.
Csatornák: 
DISCOVERY CHANNEL
A Discovery Channel elkötelezett a legmagasabb színvonalú valós tartalmak létrehozása mellett, amelyek tájékoztatják és szórakoztatják a fogyasztókat a világról, annak minden csodájával, sokszínűségével és csodálatával együtt. A csatorna a lenyűgöző, magas színvonalú produkciós értékek és az élénk filmezés jellegzetes keverékét kínálja olyan műfajokban, mint a tudomány és technológia, a felfedezés, a kaland, a történelem és a mélyreható, kulisszák mögötti betekintés a világunkat alakító és megosztó emberekbe, helyekre és szervezetekbe.
TLC
A TLC figyelemre méltó, valós életből vett történeteket kínál ítélkezés nélkül, és a mindennapok szeretetét, humorát, reményét és emberi kapcsolatait osztja meg nézőivel. Lenyűgöző családok, szívmelengető átalakulások és az élet mérföldkőnek számító pillanatai jelennek meg képernyőin és aranyozzák be a nézők otthonait.
Investigation Discovery
A megrázó bűntényektől és pikáns botrányoktól kezdve a kemény nyomozásokig, az ID otthont ad a valós élet rejtélyeinek és izgalmainak. A nézők felfedezhetik az emberi természet jó és sötét oldalát, és az igazságot a hihetetlen, valós történetek mögött.
EUROSPORT
Az Eurosport Európa első számú sportcsatornája, amely a világ legnagyobb sporteseményeinek lokalizált tartalmain keresztül mutatja be a sport erejét. Az olimpiai játékok európai otthonaként a Discovery 2021 folyamán számos nemzetközi piacon a discovery+-ra is elhozta az Eurosport élményét, mely a valódi, közvetlen fogyasztói streaming szolgáltatást nyújtja a nézők számára.
ANIMAL PLANET
Az Animal Planet az állatok és az emberek között kialakult tagadhatatlan kötelékeket tárja fel, életben tartva az állatok iránti gyermeki örömöt és csodálatot azáltal, hogy minden tekintetben közel hozza a nézőket a vadon szépségéhez.
DISCOVERY SCIENCE
A Science Channel a tudomány, az űr, a technológia, a régészet és a mérnöki tudományok iránt szenvedélyesen érdeklődők első számú televíziós, digitális közössége, amely magával ragadó, magas színvonalú szórakozást nyújt.
DTX
A DTX egy csatorna azoknak, akik szeretik a feltöltő szórakozást. A nézőket egy olyan világba kalauzolja, ahol a sebesség, az adrenalin és az extrém sportok az úr. Egy olyan hely, ahol a férfiak hátradőlhetnek és önmaguk lehetnek.
Travel Channel
A Travel Channel a bátrak, merészek, spontánok és a kalandvágyók csatornája. A váratlan dolgok izgalma, egy kis rejtély és nagyszerű történetek várják a nézőket, amiről nem is tudták, hogy keresik.
Food Network
Az nézők legjobb barátja az ételek terén, tehetségeivel és szakértelmével tanít, inspirál, erőt ad és szórakoztat.
HGTV
A HGTV átélhető történetekkel, szupersztár ingatlan- és felújítási szakértőkkel, valamint elképesztő otthoni átalakításokkal látja el a családokat, amelyek szenvedélyes közönséget inspirálnak. Aki szórakoztató és igényes otthoni és életmóddal kapcsolatos tartalmakat keres, a HGTV a megfelelő hely.