DIGITAL Media & Communications Zrt

NETWORK4

A Network4 jelenleg a legnagyobb független média- és televíziós csoport Magyarországon. 2005-ös alapítását követően a csoport első tévéadója a ma TV4 néven ismert kábelcsatorna volt. Az elmúlt 14 évben a csoport organikusan fejlődött és jelenleg öt lineáris televízióadó tartozik hozzá: 

• TV4
• STORY4
• GALAXY4
• FILM4
• ARENA4

1037. Budapest, Jablonka lejtő 13.
Csatornák: 
TV4
A TV4 az erőszakmentes klasszikus kedvencek, filmek és sorozatok otthona. Olyan népszerű sorozatoké, mint a többszörös Emmy- és Golden Globe-díjas Született feleségek és Grace Klinika, vagy az Agatha Christie klasszikus regényeit feldolgozó, BAFTA-díjas Poirot és Marple. A csavarokkal tarkított nyomozást és humort vegyítő Murdoch nyomozó rejtélyei mellé olyan újoncok csatlakoztak idén, mint például a szerte a világon népszerű Oxfordi gyilkosságok (a Morse felügyelő című brit krimisorozat 1960-as években játszódó előzménysorozata), vagy az Elveszett kincsek vadászai című sorozat, amiben egy antikvitás-szakértő FBI ügynök és egy gyönyörű műkincstolvaj keveredik lélegzetelállító kalandokba hétről hétre. A csatorna családbarát megközelítésére jó példák a Bűbájos boszorkák vagy a Doc Martin.
STORY4
A STORY4 elsősorban a nők szórakoztatására helyezi a hangsúlyt, amit jól mutat a műsorára tűzött számtalan romantikus sorozat és telenovella, de országos tévépremierekre is sor kerül rajta: itt látható a német Klinika - Új generáció, az utóbbi évek egyik legsikeresebb német kórházsorozata. Célunk az egész család szórakoztatása, ezért vetítjük a Hetedik mennyországot, ami Jessica Biel, Ashlee Simpson és Haylie Duff karrierjét is elindította, és 11 évada alatt 19 kisebb-nagyobb díjat is bezsebelt, vagy az Amynek ítélve, Amy Brenneman színésznő jutalomjátéka egy szokatlan módszereiről és önfejűségéről híres, vidéki szülővárosába visszaköltöző bírónőről szól. A romantikus sorozatok kedvelőihez szól a Rosamunda Pilcher, Katie Fforde és Inga Lindström bestsellerjeit feldolgozó, Álom és szerelem című német sorozat, valamint az Álomhotel és az Álomhajó című, a romantikát egzotikus helyszínekkel és tengerparti kalandokkal vegyítő két széria
GALAXY4
A GALAXY4 a NETWORK4 médiacsoport leginkább férfiakat célzó csatornája. A műsor gerinclét elsősorban krimik alkotják. A csatorna erőssége, hogy kitekintést nyújt a nemzetközi krimipiacra: itt látható a kanadai Doyle és Doyle – Ketten bevetésen; az 1997 óta műsoron levő, immáron 21. évadát taposó brit Kisvárosi gyilkosságok és a szintén brit Vera; az ausztrál a Dr. Blake, a svéd 100: A túlvilág kódja, illetve az Amazon streamingszolgáltató egyik legjobb saját gyártású sorozata, a Michael Connelly bestselleríró regényeiből forgatott, kőkemény Harry Bosch – A nyomozó, melynek címszereplője, Titus Welliver korunk egyik legaluértékeltebb színésze.
FILM4
A Magyarországon is ismert Hallmark Channel hagyományaira épülő FILM4 olyan mozi- és tévéfilmeket sugároz, amelyek elsősorban a nők körében népszerűek. A kínálat java részét kitevő, mai, modern problémákat, családi történeteket feldolgozó filmek és szívmelengető romantikus komédiák mellett a FILM4 egyenlően koncentrál az amerikai és az európai, főleg német, francia és angol filmfelhozatalra, ezeken belül pedig a romantikus filmek és a női krimik, illetve thrillerek területére.
ARENA4
Az ARENA4 Magyarország legújabb sportcsatornája, amely azonban sokkal több mint sportcsatorna: adrenalin a negyediken. A kínálat ennek megfelelően négy pilléren nyugszik: labdarúgás, amerikai sportok, küzdősportok, technikai sportok. A technikai sportok terén két minden igényt kielégítő sorozattal támadunk: a gyorsasági motoros világbajnoksággal, azaz a MotoGP-vel és az észak-amerikai F1-nek is becézett IndyCarral. A futballrajongókat az őszinte, kőkemény brit foci két alappillére várja: a skót liga a Rangersszel és a Celtic-kel, valamint az angol másodosztályú bajnokság, ami csak papíron másodosztályú, hiszen aki megnyeri, a Liverpool, a Chelsea vagy a Manchester City ellenfele lehet a következő idényben. Aki az amerikai sportokért rajong, megkapja az NHL-t, a világ legszínvonalasabb hokiligáját, az egyetemi amerikaifutball-bajnokságot, az NCAA-t, azaz az NFL előszobáját, és magát az NFL-t, a profi bajnokságok abszolút királyát, amiben a legtöbb pénz forog, a legtöbb nézőt vonzza, a legnagyobb gyűrűket kapják a nyertesek, és aminek közvetítései a legújabb technikai újításoknak köszönhetően még akkor is élményszámba mennek, ha nem tudjuk, mi a különbség egy szélső elkapó és egy falember között. A küzdősportok szerelmeseinek profibokszot, ketrecharcot és pankrációt mutatunk az ARENA4-en hétről-hétre, és akkor még nem beszéltünk a világ egyik legjobbjának tartott francia kézilabda-bajnokságról, a profi darts-versenyekről, vagy a Juventus, a Barcelona és a Liverpool saját tévécsatornájáról, melynek kínálatából az ARENA4 garantáltan a legizgalmasabb perceket hozza el a rajongóknak. Csupa-csupa olyan sportág, amely a képernyő elé vonz, és nem enged el onnan.