DIGITAL Media & Communications Zrt

A Digital Media and Communications három televíziós csatornát üzemeltet Magyarországon. A társaságot 2005-ben közösen alapította a finn Sanoma médiacsoport és hazai televíziós személyiségek. 2014 októbere óta az informatikai piac vezető tartalomszolgáltatója, a Project-csoport a társaság többségi tulajdonosa. A vállalat első csatornája, a STORY4 2006-ban kezdte meg a sugárzást, míg a STORY5 2011-ben, a GALAXY pedig 2016 indult útjára.

1037. Budapest, Jablonka lejtő 13.
Csatornák: 
TV4
Downton Abbey, Mr. Selfridge, Agatha Christie-krimik, Murdoch nyomozó rejtélyei, Elveszett levelek, Parányi varázslat, Született feleségek, Szex és New York, hollywoodi sikerfilmek: a STORY4 a világ elegáns, romantikus, mégis hiteles és izgalmas arcát mutatja meg a nézők számára. Látványos, kosztümös sorozatai a századelő hangulatát idézik vissza, klasszikus krimijei mindig rejtenek egy-egy váratlan fordulatot, a felvilágosult, szabad szájú amerikai hölgyeket felvonultató sorozatai pedig egyszerre nevettetnek és elgondolkodtatnak. Olyan közép-európai sorozatokkal, mint a Bor, mámor, szerelem közelebb hozzuk nézőinkhez a legjobb történeteket. A magyar médiapiacon egyedi pozícionálásnak köszönhetően a STORY4 2008 óta folyamatosan az 5 legnépszerűbb pay tv csatorna egyike hazánkban.
STORY4
Álomhajó, Álomhotel, romantikus filmek Rosamunde Pilcher és Katie Fford műveiből, brit kosztümös filmek és telenovellák: a STORY5 olyan, akár egy szép képeslap, amelyre minden hölgy örömmel vet pillantást. A STORY5 a romantika, az érzelmek, a szenvedélyek, a fordulatos történetek otthona, felüdülés azoknak a hölgyeknek, akik szeretnének kiszakadni a mindennapok zajából. A STORY5 két, korábban népszerű csatorna, a Hallmark és a Zone Romantica erényeit ötvözte, s lett mostanra az egyik legkedveltebb női televízió Magyarországon.
Galaxy
Foyle háborúja, Kisvárosi gyilkosságok, Bostoni halottkémek, Gordon Ramsay – a pokol konyhája, hollywoodi és európai akciófilmek, e-sport közvetítések és videójáték-magazinok: a GALAXY férfias csatorna, amely egyszerre kínál izgalmat és szórakozást a nézők számára. A markáns, mégis elgondolkodtató krimik mellett dokumentumfilmek és reality-műsorok, akciófilmek biztosítanak változatosságot és dinamizmust a GALAXY-nak, amelyet 2016-tól – igazi magyarországi újításként – e-sport közvetítések pörgetnek még magasabb fordulatszámra.
FILM4