Media Vivantis Műsorszolgáltató Zrt

Az Origo-NWM csoport Magyarország meghatározó interaktív és multiplatform tartalomszolgáltatója a látogatottság és a hirdetési bevételek tekintetében egyaránt. Piacvezető portfóliójába tartozik a többi között az Origo.hu és vs.hu hírportálok, a life.hu női portál, a köpönyeg.hu időjárás portál, a welovebudapest.hu és a welovebalaton.hu városi és regionális kalauzok, a [freemail] levelezőrendszer, az OK.hu kereső , a Videa videomegosztó, valamint a LifeTV és az OzoneTV tematikus televíziócsatornák.

1036 Budapest, Lajos utca 126-130.
Csatornák: 
OzoneTV
A megújult Ozone Televízió Magyarország egyetlen „zöld csatornája”. A megszokott régi műsoraink új köntösbe öltöztek, az új vásárolt tartalmaink mellett pedig érdekes, különleges, saját gyártású magazinok is készülnek. Az Ozone Univerzum című vadonatúj magazin, Magyarországon elsőként foglalkozik az űrkutatással tudományos megközelítésben. Megújítottuk az egyik közkedvelt műsorunkat is, ami az Egyenlítő címet viseli. Ez egy kimondottan ismeretterjesztő, környezetvédelmi magazin, friss hírekkel, tudományos igényű magyarázatokkal. A Titokzatos Magyarország, olyan ismeretlen helyekre kalauzolja el a nézőket, amely valamilyen titkot, érdekességet rejt. Az Ozone utazás, a világ országait, városait, tájait mutatja be, mégpedig a műsorvezető-szerkesztő saját nézőpontjából és szemszögéből. Egyedi stílus, humor és történelmi, történeti hitelesség egyaránt jellemzi. A természet-és környezetvédelmi vagy éppen tudományos műsoraink mellett bemutatjuk a világ szépségeit is. Célunk az, hogy felhívjuk a figyelmet arra, hogy a Föld megóvásában mindnyájunknak egyéni felelősségünk is van. Nevelni, tájékoztatni és elgondolkodtatni szeretnénk, amivel szemléletváltásra is ösztönözhetjük nézőinket. Gondolkodni menő!
LifeTV
A LifeTv Magyarország egyetlen olyan csatornája, amely pozitív életérzés közvetítésével kíván igényes szórakoztatást nyújtani. Célunk, hogy különleges, a nézőinknek tetsző tartalommal szórakoztassunk, és egyben segítő kezet nyújtsunk. A közel húsz saját gyártású műsor olyan ismert és elismert sztárokkal készül, akik vidám és hiteles módon közvetítik ezt a gondolatot. Családdal, gyermekneveléssel, testi-lelki problémákkal foglalkoznak, és segítenek egészségesen élni, étkezni, sportolni. Húzó műsoraink: Szulák Andrea Nyugi! Köztünk marad… című műsor, mely agy talkshow és gameshow keveréke. A népszerű műsorvezető egy pikáns/provokatív/erkölcsi, azaz mindenképp különleges kérdést tesz fel vendégeinek. Minden hétköznap 22.00 órától. A Női titkok Várkonyi Andinál című műsorban Andi hangulatos lakásdíszlet között beszélget ismert emberekkel az életről, szexualitásról, párkapcsolatról. Pikáns, intim, provokatív és szexi. Minden vasárnap 22.00 órától. Az OLD(S)COOL című műsorban három tapasztalt művésznő ad életvezetési tanácsokat fiataloknak. Lifecoaching három igazán életrevaló dívától, akik segítenek a fiatalok mindennapi problémáiban. A három „megmondó” hölgy: Esztergályos Cecília, Bay Éva és Karda Bea. Minden csütörtökön 18.00 órától. A vásárolt tartalmaink között megtalálható az izgalmas dokumentumfilm, a lélekemelő emberi sorsokat bemutató sorozat, a különleges emberekkel foglalkozó reality, valamint a fiatalos, trendi párkereső műsor. A csatorna készítői hisznek a nők erejében, a család fontosságában, a kapcsolatok harmóniájában, az örömök megélésében és a tudat kiteljesedésében. A LIFE TV célja a minőség, a különlegesség, az érdekes, vonzó tartalom. Olyan műsorokkal szólnak az emberhez, amiket a nézők magukénak érezhetnek, magukra ismernek, vagy éppen elgondolkodtatja őket.