Media Vivantis Műsorszolgáltató Zrt

Az Origo-NWM csoport Magyarország meghatározó interaktív és multiplatform tartalomszolgáltatója a látogatottság és a hirdetési bevételek tekintetében egyaránt. Piacvezető portfóliójába tartozik a többi között az Origo.hu és vs.hu hírportálok, a life.hu női portál, a köpönyeg.hu időjárás portál, a welovebudapest.hu és a welovebalaton.hu városi és regionális kalauzok, a [freemail] levelezőrendszer, az OK.hu kereső , a Videa videomegosztó, valamint a LifeTV és az OzoneTV tematikus televíziócsatornák.

1149 Budapest, Angol u.65-69.
Csatornák: 
OzoneTV
OzoneTv: Magyarország zöld csatornája, ahol keressük a válaszokat arra, hogyan alkalmazkodhatunk az egyre jobban fogyó forrásainkhoz, életterünkhöz, miközben kutatjuk a lehetőségeket, miképpen védhetjük meg mindannyiunk életterét, a bolygót. Az ember olyan önző módon használta ki a Földet, hogy itt az ideje törlesztenie. Bízunk az egyénben, hiszünk abban, hogy a környezetvédő szervezetek munkája és harcai nem hiábavalók. Mindenki tehet valamit, akár otthon a hulladék szelektálásával, az esővíz hasznosításával, vagy csak az is elég, ha vászontáskával járunk bevásárolni. Minden apró, átgondolt mozzanatunk segíthet a Földnek, hogy túlélje az elmúlt évtizedek kizsákmányolásait. Nem vagyunk sem hurráoptimisták, sem lemondó pesszimisták. Nem csak a Földet romboló problémákkal foglalkozunk, hanem bemutatjuk a világ szépségeit, igyekszünk ráébreszteni arra, hogy egyéni felelősségünk is van mindennek a megóvásában. A csatorna elkötelezte magát a „zöld törekvések” mellett. Fontos számunkra a Föld értékeinek megóvása, a bolygónk csodálatos tájainak bemutatása, és a nézők „zöld” szemléletre nevelése. A csatorna igyekszik bemutatni Magyarország, és a világ más tájainak szépségeit, kulturális értékeit. Az Egyenlítő című műsorunk minden hétköznap este vélemény- és vitaműsor a fenntartható fejlődésről, környezetvédelemről, ökológiáról, egyszóval a szebb és jobb jövőről. A műsorban szakértők, tudósok, kutatók, véleményformálók beszélgetnek környezettudatosságról, ökogazdálkodásról, természet és ember kapcsolatáról, állatvilágról, időjárásról, tudományos hírekről, űrkutatásról, valamint országok és népcsoportok társadalmi-gazdasági állapotáról.
LifeTV
A LifeTv Magyarország életmód csatornája. Célunk, hogy szórakoztassunk, és segítő kezet nyújtsunk. Nők vagyunk, egyszerre vagyunk erősek, és gyengédek. Tele vagyunk tenni akarással, harcolunk magunkkal, harcolunk a világgal, hogy elfogadjuk magunkat, és elfogadjanak minket. A LifeTv megmutatja, hogy mennyire hasonlóak vagyunk akkor is, ha külsőre különbözünk. Lehetsz kerek, vagy vézna, feleség, vagy szingli, anyuka, vagy tini, nálunk minden témában megtalálod, ami érdekel. Lesz szó testképről, finom falatokról, sportról, egészséges táplálkozásról, betegségekről, és azok megoldásáról, szexről, sokkoló függőségekről, celebekről, esküvőkről, babákról. Minden témában megtalálod a neked érdekes tartalmat, Velünk kikapcsolódhatsz. A csatorna hiánypótlónak mondható a magyar televíziós piacon. A LifeTv saját gyártású tartalmakkal veszi fel a versenyt, a hasonló tematikával rendelkező csatornákkal, hogy különleges, a nézőinknek tetsző tartalommal próbáljunk érdekes, ismeretterjesztő, szórakoztató, és mindenkinek szóló csatorna maradni. A vásárolt tartalmak között megtalálható az izgalmas dokumentumfilm, a lélekemelő emberi sorsokat bemutató sorozat, a különleges emberekkel foglalkozó reality, és a fiatalos- trendi párkereső műsor. Saját gyártásunk a család, gyermeknevelés, testi-lelki problémákkal foglalkozik, és segít egészségesen étkezni, élni, sportolni.