TV2 Média Csoport Zrt.

TV2 Csoport

A TV2 Csoport Magyarország egyik legnagyobb kereskedelmi televízió-portfóliója. 2016-ban a médiavállalat az elmúlt 15 év legnagyobb portfolió-fejlesztését és program-invesztícióját hajtotta végre, amelynek keretében számos új csatornával bővült kínálata. A médiacsoport egy olyan csatorna portfóliót hozott létre, amely minden kereskedelmileg fontos célcsoportot megszólít.

A médiacsoport tagja az ország egyik vezető földfelszíni sugárzású kereskedelmi csatornája, a TV2, amely nézők millióit éri el nap, mint nap. A saját gyártású tartalmak rendkívül magas aránya miatt a csatorna kínálata egyedi és kihagyhatatlan. A SuperTV2 az elmúlt időszak egyik legdinamikusabban fejlődő kábeladója, amely egy nagycsatorna programkínálatával várja a nézőket. A csatornacsaládhoz tartozik Magyarország legújabb filmcsatornája a Mozi+,  a férfias szórakozást nyújtó Spíler TV, a telenovella rajongóknak kedvező Izaura TV, valamint a zenei aláfestést biztosító Zenebutik. A prémium szórakozásról premier sorozatokkal és blockbuster filmekkel gondoskodik a Prime, miközben a trendi életmód témákkal a FEM3 foglalkozik. A gasztro szerelmesek örömére elindult a Chili TV, míg a legkisebbeket a Kiwi TV repíti a mesék birodalmába, a kiadós nevetéseket pedig a Humor+ garantálja.
 

1145. Budapest, Róna u.174.
Csatornák: 
TV2
Magyarország egyik vezető kereskedelmi csatornája már 20 éve biztosít szórakozási lehetőséget és információt több millió néző számára minden nap. A saját gyártású tartalmak rendkívül magas aránya miatt a TV2 kínálata egyedi és kihagyhatatlan. Változatos műsoraival az érzelmek és élmények teljes arzenálját nyújtja, feltölt, inspirál és színt hoz a nézők mindennapjaiba. Aktuális műsorok: Mokka, Tények, Sztárban Sztár, Ninja Warrior, Ázsia Expressz, Appra Magyar! Liptai Claudiával. 2017. decemberében indul TV2 első heti fikciós sorozata, a Korhatáros szerelem.
SuperTV2
Az öt évvel ezelőtt indult csatornát a sajátgyártású tartalmaknak köszönhetően napjainkra a dinamikus növekedés és a stabil nézői bázis jellemzi. A SuperTV2 zászlóshajója a Jóban Rosszban dupla epizódokkal kedveskedik a sorozat rajongóinak, Minden idők legnézettebb hazai kábeles műsora, a Sztárban Sztár +1 kicsi pedig megújult zsűrivel és új szereplőkkel tér vissza novemerben a képernyőre.
Mozi+
A TV2 Csoport filmcsatornája, alig egy év alatt a nézettségi toplista élmezőnyébe került. A nagy amerikai filmstúdiókkal kötött hosszú távú szerződéseknek köszönhetően közkedvelt és színvonalas tartalmakat kínál, akár röviddel a mozibemutató után, így nem kell éveket várni a legnagyobb durranásokra. A csatornán minden igazi filmrajongó megtalálja kedvencét, legyen az akció, kaland, sci-fi, vígjáték vagy éppen családi mozi. A Mozi+ a család televíziója, azokban a háztartásokban, ahol többen élnek, az összes csatorna átlagához képest (37%) kiemelkedő a társas tévézők aránya (44%) a teljes lakosság körében. A Mozi+ napról-napra színes filmkínálattal, szórakoztató, lebilincselő és izgalmas mozikkal, országos tévépremierekkel várja a család minden tagját.
Spíler TV
A Spíler TV exkluzív sportközvetítéseivel és prémium vásárolt tartalmaival férfias szórakozást kínál nézőinek. 2019-ig kizárólag a Splíer TV-n láthatóak a Premier League legújabb szezonjai, amihez heti rendszerességgel a fordulókat követően háttérműsor is készül, Britannia, egy hét a szigeten címmel. Exkluzív tartalomként sugározza a csatorna az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) meccseit is, valamint a világ legrangosabb motorversenyét (MotoGP). A csatorna a jövőben számos újdonsággal készül, saját gyártású műsorokkal, új igazolásokkal a kommentátor és szakkommentátor posztokon, még több elemzéssel, háttérműsorral támogatja a Premier League és az NHL szerelmeseit.
Izaura
Az Izaura TV a TV2 Csoport nagyszabású portfólió-fejlesztésének részeként, a romantikus sorozatok rajongóinak kedveskedik tévépremierekkel és népszerű sorozatsztárokkal. A 2016-ban indult csatorna a romantikus sorozatok kedvelőinek garantált kikapcsolódást kínál, hiszen a világ minden tájáról elhozza a romantikus, drámai és történelmi szálakkal átszőtt telenovellákat. A programstruktúrájának alapjául népszerű közönségkedvencek (Esmeralda, Titkok és szerelmek, Paula és Paulina), nemzetközi sikersorozatok (Piszkos pénz, tiszta szerelem, Alisa, Csajok, szilikon – nem ettől lesz Paradicsom) és klasszikus telenovellák (Vad Angyal) szolgálnak.
Zenebutik
A Zenebutik könnyed kikapcsolódást biztosít a legnépszerűbb hazai előadók és a világ legismertebb zenészeinek közreműködésével és indulása után nem sokkal a magyar zenei élet fontos szereplőjévé vált, nézői bázisa folyamatos növekedést mutat. A csatorna változatos kínálatát saját gyártású tartalmak erősítik. GalambosLajos a szórakoztató zene koronázatlan királya Dáridó Klub néven készít műsort acsatornára. A mulatós zene ikonja Fásy Ádám pedig több saját gyártású tartalommal jelentkezik: Zeneexpressz, Fásy Szupersztár, Köszöntő. A csatornán a népszerű házaspár, Jolly és Suzy, valamint Nótár Mary is saját produkcióval látható: Lesz nemulass, Bombaparty Maryvel. A csatornán újranézhetőek a régi nagysikerű saját gyártású tartalmak: Megasztár, Az ének iskolája.
Prime
A Prime minőségi szintre emelte a szórakoztatást, programkínálatában egyaránt megtalálhatóak az országos premier és közönségkedvenc sorozatok, valamint blockbuster filmek (Star - Kegyetlen csillogás, APB – A milliárdos körzet, Gotham, The Originals – A sötétség kora, Shots fired - Sorsdöntő lövés, NCIS, NCIS: Los Angeles, Grace klinika). Vígjáték, bűnügyi, dráma sorozatok., A Prime kínálatában minden sorozatrajongó hétről-hétre friss tartalmat talál.
FEM3
A FEM3 színes lehetőséget kínál azoknak az életvidám, szenvedélyes nőknek, akik szívesen kapcsolnak egy olyan életmód csatornára, ahol a változatos programstruktúra alappilléreit a saját gyártású műsorok, valamint népszerű magazin- és reality tartalmak adják (Menyasszörnyek, A nagy házalakítás, Véznák kontra dagik). Hétköznap délelőttönként élő műsorral jelentkezik a FEM3 Café. Várkonyi Andrea műsora, a Micsoda nők! hetente jelentekzik, csak úgy, mint az Élet-Forma magazin ahol Sarka Kata és Kulcsár Edina életmódtippjeivel találkozhatnak a nézők.
Kiwi TV
A Kiwi TV a legkisebbek szórakoztatására, saját gyártású újdonságokkal, sosem látott epizódokkal és régi nagy kedvencekkel jelentkezik nap mint nap. A vadonatúj gyerekcsatornán a szórakoztató tartalmak mellett kiemelt szerepet kapnak az oktató tartalmak is: Zűrgombócok, Egyszer volt…, Hupikék törpikék, Én kicsi pónim: Varázslatos barátság, Bob és Bobek, Littlest Pet Shop, Lolka és Bolka, A Kisvakond
LiChi TV
Főzés, sütés, ételek, italok, profi szakácsok és lelkes amatőrök. A csatorna műsorkínálata a magyar nézői igények alapján került kialakítására, számos magyar tartalom várja a gasztronómia szerelmeseit. Erdélyi Mónika a Cukrászok után újabb gasztronómiai műsorral, a Süti sulival jelentkezik. Bereznay Tamás a Hentesekben és a Kézzel írott receptekben látható, Marton Adrienn és Pataky Péter pedig az - Ízes élet – Négykezes című műsorban segítik a főzni-vágyókat. A csatorna kínálatában természetesen a nemzetközi ízek is helyet kapnak, Gordon Ramsay (Mindörökké Gordon) és Nigella (Nigella falatozója) profi tanácsokkal látja el a nézőket.
Humor+
A kiadós nevetésről a Humor+ gondoskodik. A csatornán a vígjáték sorozatok sokszínű tárházából válogathatnak az érdeklődők, legyen szó országos premierekről vagy a legnagyobb közönségkedvencekről (Lazíts, Kevin!, Mick kell a gyereknek!, Egy rém rendes család, Amerikai fater, A Simpson család, Joey).