TV2 Média Csoport Zrt.

TV2 Csoport Magyarország legnagyobb televíziós portfóliója. 2016-ban a médiavállalat az elmúlt 15 év legnagyobb program-invesztícióját hajtotta végre, amelynek keretében számos új csatornával bővült kínálata. 2019 február óta 14 televízióadóval +1 streaming felülettel (Tv2 Play) rendelkezik, a csatornacsalád kereskedelmileg minden fontos célcsoportot megszólít. Zászlóshajója a TV2, ami olyan ismert brandeknek ad otthont, mint a Bachelor- A Nagy Ő, Dancing With The Stars, Sztárban Sztár, Farm VIP, Séfek séfe és a Szerencsekerék, vagy az évek óta piacvezető Mokka és a rövid idő alatt népszerűvé vált Tények Plusz. Az általános szórakoztató csatornák között találjuk még a Hal a tortán napi szórakoztató műsort sugárzó SuperTV2-t. A film és sorozatcsatornák a népszerű klasszikusokat és legfrissebb újdonságokat hozzák el a nézőknek: Mozi+, Moziverzum, Prime, JockyTV és Izaura TV. A férfias szórakozást nyújtó Spíler1 és Spíler2 a sportszeretőket várja, legnépszerűbb tartalmai között találjuk a Premier League, a La Liga és az FA Kupa közvetítéseket. A nevetést a TV2 Comedy garantálja régi és újabb szitkomokkal (Csengetett Mylord?, Egy rém rendes család, Így jártam anyátokkal). Trendi életmód témákat kínál a Fem3, miközben a zenei aláfestést a Zenebutik szolgáltatja. A gasztro szerelmeseknek a TV2 Séf-et, míg a legkisebbeknek a TV2 Kids-t ajánlja a TV2 Csoport.

A TV2 Csoport 2020-ban lépett be a nemzetközi piacra, miután október 1-jén átvette a szlovén Planet TV tévétársaság három tévécsatornájának tulajdonjogát: a Planet TV-t, a Planet2-t és a Planet EVA-t.

 

1145. Budapest, Róna u.174.
Csatornák: 
TV2
A TV2 Magyarország egyik vezető kereskedelmi csatornája már 1997 óta biztosít szórakozási lehetőséget nézők millióinak. A saját gyártású tartalmak rendkívül magas aránya miatt a TV2 kínálata egyedi és kihagyhatatlan. Változatos műsoraival az érzelmek és élmények teljes arzenálját nyújtja, feltölt, inspirál és színt hoz a nézők mindennapjaiba. Aktuális műsorok: Mokka, Mokkacino, Tények, Tények Plusz, a Dancing With The Stars, Sztárban Sztár, Szerencsekerék, Hazatalálsz, Farm VIP, Séfek séfe.
SuperTV2
SuperTV2, a 2012 novemberében indult csatornát a sajátgyártású tartalmaknak köszönhetően napjainkra a dinamikus növekedés és a stabil nézői bázis jellemzi. A SuperTV2 zászlóshajója a Hal a tortán című napi szórakoztató műsor.
Mozi+
A TV2 Csoport első filmcsatornája, a Mozi+ indulása után alig egy évvel a nézettségi toplista élmezőnyébe került. A nagy amerikai filmstúdiókkal kötött hosszú távú szerződéseknek köszönhetően közkedvelt és színvonalas tartalmakat kínál. A csatornán minden igazi filmrajongó megtalálja kedvencét, legyen az akció, kaland, sci-fi, vígjáték vagy éppen családi mozi.
Spíler TV
A Spíler1 és Spíler2 TV exkluzív sportközvetítéseivel és prémium vásárolt tartalmaival férfias szórakozást kínál nézőinek. A Premier League, a La Liga közvetítések a legnépszerűbb tartalmak között találjuk. A csatorna a jövőben számos újdonsággal készül, saját gyártású műsorokkal, érdekes, extrém tartalomi kiegészítéssel (Jéglovagok, Állítólag, Puszta kézzel) új igazolásokkal a kommentátor és szakkommentátor posztokon, még több elemzéssel, háttérműsorral támogatja a közvetítéseket.
Izaura
Az Izaura TV a romantikus sorozatok rajongóinak kedveskedik tévépremierekkel és népszerű sorozatsztárokkal. A 2016-ban indult csatorna a romantikus sorozatok kedvelőinek garantált kikapcsolódást kínál, hiszen a világ minden tájáról elhozza a romantikus, drámai és történelmi szálakkal átszőtt telenovellákat. A programstruktúrájának alapjául népszerű mexikói és török közönségkedvencek (Rosalinda, Esmeralda, Az Apa, Remények földje, A nagykövet lánya) szolgálnak.
Zenebutik
A Zenebutik könnyed kikapcsolódást biztosít a legnépszerűbb hazai előadók és a világ legismertebb zenészeinek közreműködésével és 2016-os indulása után nem sokkal a magyar zenei élet fontos szereplőjévé vált, nézői bázisa folyamatos növekedést mutat. A csatorna változatos kínálatát saját gyártású tartalmak erősítik. (Popdaráló, Napi kívánságműsor, Sztár Mulató, Necsi Necsi!). A mulatós zene ikonja Fásy Ádám pedig több saját gyártású tartalommal jelentkezik.
Prime
A Prime minőségi szintre emelte a szórakoztatást, programkínálatában egyaránt megtalálhatóak az országos premier (Grace klinika) és közönségkedvenc sorozatok, mint az NCIS, NCIS: Los Angeles, A hegyi doktor – újra rendel és A rezidens.
FEM3
A Fem3 színes lehetőséget kínál azoknak az életvidám, szenvedélyes nőknek, akik szívesen kapcsolnak egy olyan életmód csatornára, ahol a változatos programstruktúra alappilléreit a saját gyártású műsorok (Shopping királynők), valamint népszerű talk-show- és reality tartalmak adják (A nagy házalakítás, Esküvő első látásra, a Mondj igent a ruhára).
TV2 KIDS
A TV2 KIDS a legkisebbek szórakoztatására régi nagy kedvencekkel jelentkezik nap mint nap. A gyerekcsatornán a szórakoztató tartalmak mellett kiemelt szerepet kapnak az oktató tartalmak is. A legnépszerűbb címek: Hupikék törpikék, Santiao és a tenger, Szuper Szárny, Mancsőrjárat, Azúrkék nyomon és te.
TV2 Séf
A TV2 Séf műsorkínálata a magyar nézői igények alapján került kialakítására, számos magyar tartalom várja a gasztronómia szerelmeseit, mint a Sütimester – Hírességek, Martha Stewart Főzőiskolája, Háziséfek versenye, Adri’s Kitchen, Konyhatündér – Marton Adrival, Lázár és Géza a retro konyhasó. Romantikus, gasztronómiához köthető filmek is szórakoztatják a nézőket a főzőműsorok mellett. A csatorna kínálatában természetesen a nemzetközi ízek is helyet kapnak, Gordon Ramsay, Michael Chernow, Jamie Oliver és Nigella Lawson profi tanácsokkal látja el a nézőket.
TV2 Comedy
A rekeszizmok megdolgoztatásáról a TV2 Comedy gondoskodik. A csatornán a vígjátéksorozatok széles kínálatából válogathatnak a nézők, legyen szó országos TV premierekről vagy a legnagyobb közönségkedvencekről. Többek között, az Egy rém rendes család vagy a hétköznap esténként jelentkező, Így jártam anyátokkal epizódjaival a szórakozás garantált. Szombat esténként 21 órától pedig a filmeké a főszerep, vígjátékok sora várja a nézőket.
Jocky TV
A 2019. februárjában indult Jocky TV sorozatcsatornán rég nem látott kedvencek, ismerős arcok és számos országos premier várja a műfaj rajongóit. Pl.: Dallas, Columbo, Derrick, Walker a texasi kopó, A Klinika.
Moziverzum
A Moziverzum filmcsatorna 2019 februárjában indult. Külföldi és magyar sikerfilmek, klasszikusok, díjnyertes alkotások és országos premierek jellemzik, Színes vígjáték, akció, sci-fi, dráma és családi mozi kínálattal várja a filmrajongókat.
TV2 Play
2021-ben indult el a TV2 streaming szolgáltatása, a TV2 Play. Az ingyenesen használható felületen a piacvezető tévétársaság számos saját gyártású produkciója, magyar és nemzetközi film, valamint az aktuális tévéképernyőn futó műsorokhoz tartozó kiegészítő tartalom is elérhető. Az oldal előnye, hogy a videós tartalmak között könnyű navigálni, a keresett videók akár egy kattintással megtalálhatók, az ajánlómotornak köszönhetően pedig kifejezetten az adott felhasználó számára érdekes tartalmakat ajánl a rendszer.