Viacom International Hungary Kft

Viacom és a CBS médiavállalatok egyesüléséből létrejött Paramount Global a világ egyik vezető szórakoztatóipari és médiavállalkozása, amely televíziós, filmes és digitális tartalmak széles kínálatával van jelen világszerte. A vállalatcsoporthoz tartozik többek között a Paramount filmstúdió és több, világszerte közkedvelt televíziós márka, mint az MTV, a Nickelodeon, a Nick Jr., a Comedy Central, vagy a Paramount Networks. A Paramount márkái több mint 180 országban láthatóak, helyi szerkesztésű tévécsatornák, digitális média és mobil televíziós tartalmak révén, több mint 40 nyelven.
Paramount Central Eastern Europe a tévécsatornák szerkesztését, terjesztését és világszerte népszerű tartalmak televíziós és digitális licenszelését végzi a kelet-közép-európai régió 14 országában. Ez a vállalkozás működteti Magyarországon is az egyik legjelentősebb nemzetközi tematikus televíziós portfoliót, amely olyan világszerte népszerű tévés márkákat foglal magában, mint a vezető humorcsatorna, a Comedy Central, a legnépszerűbb gyerekcsatorna, a Nickelodeon, a fiatalokat célzó kreatív hirdetési megoldásokban úttörő MTV illetve a filmek szerelmeseinek szóló Paramount Networks.
A lineáris tévécsatornák mellett a vállalat kiegészítő nem-lineáris digitális tartalmakat, különféle digitális jogokat, márkázott mobil alkalmazásokat, nemzetközi műsortartalmakat és marketing együttműködést is kínál partnereinek.

1113. Budapest, Bocskai út 134-146.
Csatornák: 
Comedy Central
A Comedy Central márka világszerte és idehaza is egyaránt a jókedvet és nevetést jelenti immár több generációnak is. Díjnyertes késő esti, animációs és élőszereplős sorozatok, stand-up estek és szkeccsek sorjáznak a programjában. A Comedy Central olyan ikonikus sorozatoknak ad otthont, mint a South Park, a Family Guy, az Agymenők, a Modern család, emellett egyedi, helyi gyártású stand-up estek és más hazai produkciók teszik teljessé a műsorát.
Comedy Central Family
A Comedy-csoport legújabb tagja a Comedy Central Family egy új, teljesen magyar nyelvű és az itthoni piac igényeire szabott humorcsatorna. Szerethető szitkomok a család minden tagjának, örök klasszikusok és premier vígjátékok egyaránt szerepelnek a kedves humort, pihentető szórakozást és szívmelengető pillanatokat sugárzó adón. Főbb műsorok: Mike és Molly, Anyám, borogass!, Jóbarátok, Kertvárosba száműzve, Így jártam anyátokkal.
Nickelodeon
A Nickelodeon a legjobb animációkat és élőszereplős sorozatokat nyújtja a 4-14 éves korosztály számára. Az elsősorban a tinik számára élvezetes, vidám, szórakoztató programjához ugyanakkor a szülők nagy része is együtt ül le a gyermekeivel, így a 18-49 éves korosztályban is előkelő helyen szerepel. A 4-14 éves korcsoportot célzó gyerekcsatornák között ma már egyértelműen a legnézettebb csatorna az összesített listán is a 2. helyet foglalja el a célcsoportjában. Folyamatosan bővülő kínálatában népszerű, kultikus rajz-film szupermárkák (SpongyaBob Kockanadrág, Kung Fu Panda), iskolára felkészítő, inspiráló tartalmak (pl. Game Shakers, Veszélyes Henry) és zenével teli illetve a családok hétköznapi problémáival foglalkozó élőszereplős ifjúsági filmsorozatok (Rocksuli, A Thunderman család, Nicky, Ricky, Dicky & Dawn) találhatóak.
Nick Jr
A Nick Jr. az óvodás gyerekeket készíti fel a kisiskolás életre játékos, kreatív és inspiráló tartalmakkal, kedves és tanulságos animációs mesékkel, sorozatokkal. A csatornán egész nap bármikor elérhetőek az olyan közkedvelt tartalmak, mint például a Mancs őrjárat, Bubi guppik, Dóra és barátai vagy a Láng és a szuperverdák. A Nick Jr. gondosan válogatott, szórakoztatóan oktató műsorait minden kisgyermek zavartalanul és örömmel nézheti, és egyúttal a szülők is megismerhetik, mi mindennel kell majd gyermeküknek megbirkózni az iskolában. Célcsoport: 2-6 évesek.
Nicktoons
A Nicktoons a 4-10 éves gyerekek számára biztosít egész napos válogatást a legjobb, legviccesebb és legkalandosabb rajzfilmsorozatokból.
Paramount Network
A Paramount Network prémium általános szórakoztató csatornamárka. Az elmúlt évszázad mozisikereire és az ikonikus hollywoodi márka örökségére építve a Paramount Network a legjobb időtlen klasszikus mozikat, kortárs filmsikereket és egész franchise-okat egyesíti pörgős és izgalmas tévésorozatokkal. Ezzel a kombinációval a Paramount Network a magával ragadó karakterekre épülő, nagyközönségnek szóló történetmesélés és szórakoztatás elsőrangú helyszíne.
MTV
Az MTV világszerte a fiatalok első számú szórakoztató márkája, a milleniumi generáció kulturális színtere, és a fiataloknak szóló innovatív műsorok készítésének az úttörője.