Viacom International Hungary Kft

A Viacom International Media Networks (VIMN), a világ egyik vezető szórakoztatóipari és médiavállalkozása, a Viacom nemzetközi divíziója, amely televíziós, filmes és digitális tartalmak széles kínálatával van jelen világszerte. A Viacomhoz tartozik többek között a Paramount filmstúdió és több, világszerte közkedvelt televíziós márka, mint az MTV, a Nickelodeon, a Nick Jr., a Comedy Central, a Paramount Channel vagy a Spike. A Viacom márkái 180-nál több országban több mint 3.9 milliárd összesített előfizetőhöz jutnak el, több mint 200 helyi szerkesztésű és működtetésű tévécsatorna, illetve több mint 550 digitális média és mobil TV tartalom révén, 40 nyelven.

A VIMN CEE és Izrael a tévécsatornák előállítását, terjesztését és a világszínvonalú tartalmak televíziós és digitális licenszelését végzi a kelet-közép-európai régió 14 országában és Izraelben. Ez a vállalkozás működteti az egyik legjelentősebb nemzetközi tematikus televíziós portfoliót, amely olyan világszerte népszerű tévés márkákat foglal magában, mint a vezető humorcsatorna, a Comedy Central, a legnépszerűbb gyerekcsatorna, a Nickelodeon, a fiatalokat célzó kreatív hirdetési megoldásokban úttörő MTV illetve a filmek szerelmeseinek szóló Paramount Channel.

A lineáris tévécsatornák mellett a vállalat kiegészítő nem-lineáris digitális tartalmakat, különféle digitális jogokat, márkázott mobil alkalmazásokat, nemzetközi műsortartalmakat és marketing együttműködést is kínál partnereinek.

1113. Budapest, Bocskai út 134-146.
Csatornák: 
Comedy Central
A Magyar humorcsatorna a legsikeresebb sorozatpremierekkel, közönségkedvenc vígjátékokkal, késő esti húzós animációkkal, hazánk legkedveltebb nevettetőivel és legfrissebb stand-up tehetségeivel, valamint egyedi sajátgyártású műsoraival (Tömény történelem, Comedy Club, Készhelyzet) szórakoztatja a nézőket. A Comedy Central mára a 8. legnézettebb magyar nyelvű csatornává vált a kereskedelmileg kiemelt (18-49) korosztályban. Szűkebb célcsoportjában, a 18-35 évesek körében pedig a 2. számú csatornává nőtte ki magát. Főbb műsorok: Stand-up estek, Agymenők, Modern család, Family Guy, South Park, Tömény történelem, Comedy Club, Készhelyzet.
Comedy Central Family
A Comedy-csoport legújabb tagja a Comedy Central Family egy új, teljesen magyar nyelvű és az itthoni piac igényeire szabott humorcsatorna. Szerethető szitkomok a család minden tagjának, örök klasszikusok és premier vígjátékok egyaránt szerepelnek a kedves humort, pihentető szórakozást és szívmelengető pillanatokat sugárzó adón. Főbb műsorok: Hallatlan (Speechless), Baby Daddy, Így jártam anyátokkal, Új csaj, Melissa és Joey, Kertvárosba száműzve, Anyám borogass, Jóbarátok
Nickelodeon
A Nickelodeon a legjobb animációkat és élőszereplős sorozatokat nyújtja a 4-14 éves korosztály számára. Az elsősorban a tinik számára élvezetes, vidám, szórakoztató programjához ugyanakkor a szülők nagy része is együtt ül le a gyermekeivel, így a 18-49 éves korosztályban is előkelő helyen szerepel. A 4-14 éves korcsoportot célzó gyerekcsatornák között ma már egyértelműen a legnézettebb csatorna az összesített listán is a 2. helyet foglalja el a célcsoportjában. Folyamatosan bővülő kínálatában népszerű, kultikus rajz-film szupermárkák (SpongyaBob Kockanadrág, Kung Fu Panda), iskolára felkészítő, inspiráló tartalmak (pl. Game Shakers, Veszélyes Henry) és zenével teli illetve a családok hétköznapi problémáival foglalkozó élőszereplős ifjúsági filmsorozatok (Rocksuli, A Thunderman család, Nicky, Ricky, Dicky & Dawn) találhatóak.
Nick Jr
A Nick Jr. az óvodás gyerekeket készíti fel a kisiskolás életre játékos, kreatív és inspiráló tartalmakkal, kedves és tanulságos animációs mesékkel, sorozatokkal. A csatornán egész nap bármikor elérhetőek az olyan közkedvelt tartalmak, mint például a Mancs őrjárat, Bubi guppik, Dóra és barátai vagy a Láng és a szuperverdák. A Nick Jr. gondosan válogatott, szórakoztatóan oktató műsorait minden kisgyermek zavartalanul és örömmel nézheti, és egyúttal a szülők is megismerhetik, mi mindennel kell majd gyermeküknek megbirkózni az iskolában. Célcsoport: 2-6 évesek.
Paramount Channel
Filmek pont úgy, ahogy szeretjük. Indiana Jones, Keresztapa, Jurassic Park, Vissza a jövőbe, Ace Ventura – csupa emlékezetes és díjnyertes film, melyeket a mozi szerelmesei a tévében is mindig szívesen viszontlátnak. A páratlan moziélményt szabadtéri rendezvények is erősítik, különleges vetítésekkel. A Viacom csatornacsalád fiatal tagja főként a 18-49 éves, illetve elsődlegesen a 25-49 éves filmrajongók szórakozását szolgálja a Paramount Pictures és más nagy amerikai stúdiók válogatásával. A Paramount filmcsatorna 90 százalékban az elmúlt 15- 20 év filmsikereit és díjnyertes alkotásait tűzi műsorra. Folyamatosan megújuló programja még több tv premierrel egészül ki és immár HD-ben is elérhető.
RTL Spike
Az RTL Spike fiatal felnőtteknek szóló, új, izgalmas, merészen szórakoztató műsorában idehaza még nem látott, vadonatúj tartalmak (A visszatérők, Sötét árvák), nemzetközi sikersorozatok (Cobra 11, Top Gear), animációs sorozatok (Batman: A rajzfilmsorozat, A galaxis őrzői), és új hazai gyártású műsorok (Pumpedék, Az RTL Spike bemutatja: Playback Párbaj) egyaránt helyet kapnak. A Viacom a tulajdonában lévő Spike sikeres hazai bevezetéséhez márkaliszensz együttműködés keretében az RTL Magyarország márkaépítési és műsorgyártási tapasztalataira is épít. Célcsoport: 18-49.
MTV
2017 őszén a Viacom megújította a hazai zenei televíziós kínálatát. Az új zenecsatornája, a Magyar MTV a Music Television globális zenei örökségét képviseli. A csatorna elkötelezett támogatója a legújabb és legnépszerűbb hazai zenészeknek és együtteseknek, illetve a feltörekvő előadóknak, miközben a világslágereket és a legendás nemzetközi zenei eseményeket is még közelebb hozza a rajongókhoz. Kiemelt műsorai: MTV Hits, MTV Dance, MTV Pump it up!, MTV Local Chart, MTV Chart Show
MTV Rocks
Változatos műsorok a vérpezsdítő zene és a felejthetetlen koncertélmények rajongóinak, akik imádják a dübörgő rockot és az őrjítő zenei mixeket, melyek igazi adrenalinbombaként robbannak az estében. Az MTV Rocks kiemelt műsorai: Gonzo, Hivatalos Rock Slágerlista, TOP 20, TOP 50, Feldolgozások
MTV Dance
Az MTV Dance a tánczene fellegvára, ahol a legújabb slágerek mellett megismerhetjük a legnagyobb DJ-ket, a legfrissebb mixeket és a legmenőbb klubokat. Az MTV Dance kiemelt műsorai: Táncparkett Slágerlista, TOP 50 és TOP 100
MTV Hits
A ma és a holnap slágerei műfaji határok nélkül. Igazi popzenei adok-kapok, olyan sztárokkal, mint: Beyonce, Black Eyed Peas, Britney Spears, Justin Timberlake, Katy Perry, Lady Gaga, Pink, Rihanna, Robbie Williams.
MTV Live HD
Az első nemzetközi nagyfelbontású zenei csatorna, mely az MTV műsoraiból nyújt speciális válogatást, az élő zenei eseményekre összpontosítva. A legjobb koncertfelvételek a világ minden tájáról, a meghitt stúdiózenéléstől a fesztiválfellépéseken át az MTV World Stage színpadáig. Az előadások mellett bekukkanthatunk a koncertkörutak kulisszái mögé és exkluzív interjúkat láthatunk a legmenőbb sztárokkal – mindezt csodálatos HD minőségben.
VH1
A VH1 csatornával a nézők igazi időutazásban vehetnek részt, hiszen felcsendülnek a múlt nagy slágerei és azok a dallamok is, amelyek idővel a jövő klasszikusaivá válhatnak. Itt az ideje, hogy újra felfedezzük a zenét! Célcsoport: 25-45 évesek
VH1 Classic
A VH1 Classic visszaröpíti közönségét a múlt zenéihez. A nézők régi kedvenceinek legnagyobb slágerei a 60-as, 70-es, és 80-as évekből, valamint a 90-es évek elejének klaszikusai csendülnek fel színes világában. A csatorni igazi zenei csemegét kínál nézőinek a 70-es és 80-as évekből megmentett, ritkán látott felvételeivel. A VH1 Classic a minőségi dallamok nosztalgikus fellegvára. Célközönség: 30-45 éves férfi és női korosztály